ZAmyslai ste sa uz niekedy nad smrtou? Co ak smrt neexistuje co ak v ludskom zivote nastava len taqy bod ked vyzera ze uz nezije ale je to len nejaky stav, stav ktory clovek potrebuje pre zivot ze nachvilu prestane dychat prestane mu byt srdce stuhne zble
Bolo mnoho prípadov, keď z nejakého dôvodu vykopali pochovaného a bol v úplne inej polohe, rakva bola z vnútra rozbitá, doškriabaná a nebožtík utváral dojem, že si vytrhal vlasy.
Ľudský organizmus dokáže prejsť do stavu, kedy sa javí byť naprosto mŕtvy. Ani lekár nedokáže zistiť, že je ešte pri živote...
@6 presne o tom bola ta poviedka, co som spominala... desiva predstava... preto sa dam radsej spopolnit.. to sa aspon nepreberem v hrobe a neumrem v hroznych mukach..nestihnem..
No pozri, ak ich nezahrabes a nespalis, tak to telo sa aj tak samo rozlozi...a neozije. Telo je len hmotna schranka (aj keby vobec existovalo nieco ako posmrtny zivot)
@12...no...tak to by este mozno pomohlo, ak by som hlasno kricala, ale myslim si, ze tak by som sa hned ugrilovala a nesnazila sa hodiny a hodiny vykutrat z rakvy a vyhrabat... bolo by to rychlejsie...
@6 no ale to su naozaj iba nesmierne ojedinele pripady...je predsa priam nemyslitelne, aby sa kazdy mrtvy clovek nechaval len tak na istu dobu na pozorovanie... Ale inak chapem co myslite, znie to dost desivo.
Inak ved aj King napisal daku taku poviedku (aj ked ho ako autora nemam moc rada) ale celkom ma to zaujalo, ako niekoho isli pitvat ci co a on sa nemohol ani pohnut a ze ako sa im to snazil dat najavo a tak...a sa mu to nakoniec tusim aj podarilo
tak toto je blbost ludia sa uz nepreberu ked zomreli ani na pohrebe ani v spalovni lebo ak je clovek nezvestny a nieco sa mu stane prestane mu bit srdce a neni pochovane lezi niekde v lese na zemi a o par mesiacov rokov najdu len kosti keby sa prebral nasli by ho ziveho nie? podla mna ...
keby pochovavali zivych, tak po exhumacii mrtvych (co sa robi, ked uz nema kto platit hrobove miesto) by sa nasli tela ludi v rkavach v neprirodzenych polohach
moze sa to stat ale malokedy v minulosti to ale bolo caste ked este nebola dobra diagnostika lebo lekari nepoznali vsetky choroby a cloveka prehlasili za mrtveho...davali im dokonca do truhly lopatu keby sa zobudili aby sa mohli vykopat
hm, ale keby nekončil, tak by sa nenachádzali niekoľkomesačné-ročné mŕtvoly nie??? No a myslím, že smrť nie je nič hrozné, ak človek žil tak, aby sa ľudia smiali, keď umrie, tak je to fajn
preco myslis, ze ludi pochovavaju? lebo ked praveki ludia zistili, ze ich kamos sa uz viac nepohne a zacina sa im pred ocami rozkladat, nie je preco ho tak nechat a cakat, ze sa postavi a obnovi biologicke funkcie...ale zas na druhej strane napriklad taki egyptania mumifikovali mrtvych, aby sa presne takto mohli prebrat s tymi ludmi, co sa udajne prebrali vo svojej rakve...to mas ako UFO, teoria proti teorii a jedna pani povedala. a ako moze byt hmotny zivot vecny, ked starneme? bunky sa dodelia a dalej?
dost zvratena teoria,ale môze sa stat...a par pripadov takych bolo,napr. citala som clanok ze dvaja rodicia najprv ubili svoje dieta,a mysleli si,ze je mrtve a pritom bolo v bezvedomi a isli ho dat pochvat spalovanim,no a dieta sa prebudilo,a je teraz cele popalene v kritickom stave,...dost nechutne a ubohe od rodicov
ale ja osobne sa smrti desim,ja ked si to len predstavim,je mi dost biedne,a pritom nikdy nevieme kedy to pride...niekedy ked idem spat,sa bojim,ze sa uz neprebudim...dufam,ze to tak skoro este nebude...uf..
podla mna sa znovu narodime,ved preco by sme mali taky pocit,ze sme zili v tej a tej dobe,mozno sme aj zili,a podla mna sme aj zili,len si to jednuducho nepamätame,len urcite veci nam to pripominaju
hm... som otvorená mnohým nie zrovna vedecky podložiteľným myšlienkam, ale toto je už aj na mňa veľa. keď zomrieš prestane ti biť srdce, tkanivá nie sú okysličované a odumierajú. nastáva pomalý rozklad organizmu. z tohto sa po pár dňoch nedostaneš
krestania veria v nebo a peklo ale ake velke to nebo a peklo je a hlavne peklo v pekla ma clovek podla biblie prezivat nekonecne muky zato co v zivote spravil a teraz si vezmite kolko ludi uz umrelo a kolko ete umrie :/ tak tam teda musi byt poriadna tlacenica
budhosti to maju trocha premyslenejsie veria v reinkarnaciu prevtelovanie ze ak clovek zomrie jeho dusa sa dostane do zvierata podla toho aky v zivote bol a duse tych zlych idu na ocistu dusa sa v tele zvierata nauci nove veci a potom sa zas vrati do tela cloveka to mozno vysvetluje nadanych ludi a naco veda ??? naco nieco vysvetlovat ? mozno ak zistime co je smrt budeme prekvappeny zivot je mozno iba nejaka skuska ako sa dostat dalej a smrtou sa vsetko iba zacina a mozno sa mylim no a co je mi to vlastne jedno ak by "niekto" budha jezis alah ..... chcel aby sme vedeli co je po smrti tak by nam to naznacil a mozno to je naozaj koniec proste . a neviem si predstavit koniec co je po konci nic uz proste nebudem cele moje ja cela moja osobnost zmyzne alebo ako ??? skuste sa nad tym zamysliet a nebudete sem davat takto blbe temy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a nie, zivot smrtou nekonci.
Ľudský organizmus dokáže prejsť do stavu, kedy sa javí byť naprosto mŕtvy. Ani lekár nedokáže zistiť, že je ešte pri živote...
» www.darklyrics.com/lyrics/painconf...
keby pochovavali zivych, tak po exhumacii mrtvych (co sa robi, ked uz nema kto platit hrobove miesto) by sa nasli tela ludi v rkavach v neprirodzenych polohach
A povedala aby som, že tým, že človek zomrie tak skutočný život, ale iný, aký ešte nepoznáme ešte len začína...
@14 Určite to nie je každodenný úkaz. Chcel som len poukázať na to, že výskyt podobných prípadov je reálny.
ale ja osobne sa smrti desim,ja ked si to len predstavim,je mi dost biedne,a pritom nikdy nevieme kedy to pride...niekedy ked idem spat,sa bojim,ze sa uz neprebudim...dufam,ze to tak skoro este nebude...uf..
podla mna sa znovu narodime,ved preco by sme mali taky pocit,ze sme zili v tej a tej dobe,mozno sme aj zili,a podla mna sme aj zili,len si to jednuducho nepamätame,len urcite veci nam to pripominaju
budhosti to maju trocha premyslenejsie veria v reinkarnaciu prevtelovanie ze ak clovek zomrie jeho dusa sa dostane do zvierata podla toho aky v zivote bol a duse tych zlych idu na ocistu dusa sa v tele zvierata nauci nove veci a potom sa zas vrati do tela cloveka to mozno vysvetluje nadanych ludi a naco veda ??? naco nieco vysvetlovat ? mozno ak zistime co je smrt budeme prekvappeny zivot je mozno iba nejaka skuska ako sa dostat dalej a smrtou sa vsetko iba zacina a mozno sa mylim no a co je mi to vlastne jedno ak by "niekto" budha jezis alah ..... chcel aby sme vedeli co je po smrti tak by nam to naznacil a mozno to je naozaj koniec proste . a neviem si predstavit koniec co je po konci nic uz proste nebudem cele moje ja cela moja osobnost zmyzne alebo ako ??? skuste sa nad tym zamysliet a nebudete sem davat takto blbe temy
..