videl som dokument o prilbách vo všeobecnosti, ale vravím si, že hoc by ju aj nemal skrz vlasy väčšiu (čo teda neviem sa ja vyjadriť ako to bolo naozaj, ale z vlastnej, hoci bikovej, skúsenosti viem, že kvôli vlasom atď nosím na kkt skôr imidž prilbu a lezie mi skôr na nervy... ale to je iný príbeh) že ony zasa s nejakým total extrémom nepočítajú - skôr sú stavané na ťuknutie, hoc sa hovorí, čo sa hovorí... neviem... ale ak by som vychádzal z toho dokumentu, nečudoval by som sa, že jemu vyletela, nech by už aj nemal zrovna o dve čísla väčšiu
Úprimne? V živote som o ňom nepočula a do dnešného dňa by som ani nevedela o tom, že existuje nejaká taká osoba a vlastne to, ako sa volá som sa dozvedela až touto diskusiou. A ako už bolo spomenuté, naozaj nevidím zmysel v rozoberaní kohokoľvek smrti...
Jediné, čo by som ešte povedala je, že by som sa vážne nečudovala, keby niekto zomrel v každom preteku (alebo ako sa tomu hovorí) všetkých týchto Grand Prixov, pretože sú to maximálne hlúpost -.- Akože fakt nedokážem pochopiť, ako niekto môže hentak hazardovať so svojím životom a už len keď ich vidím v tých zákrutách na tých motorkách, tak mi behajú zimomriavky po chrbte.
je to smutné, mal celý život pred sebou , páčilo sa mi ako jazdil a ako človek pôsobil sympaticky.aj keď pri takom športe s tým musí každý jeden rátať, podľa mňa nik z nich /moto gp, F+ a pod. / si nesadá za volant s tým, že tak dnes to môže byť naposledy. Preto je to vždy šokujúce. Lebo na smrť sa nedá pripraviť.
Je to smutné, bol mladý a talentovaný.. aj minule Dan a teraz Marco.. a prilba mu spadla ked a pošmykol.. bohužial takýto je život, ale netreba to stále rozoberať. Je to nesmierne tragické, ako sa môže všetko zmeniť v pribehu sekundy.. Rossiho a Edwardsa lutujem tiež.. môžu mať obrovské výčitky svedomia.. 58 ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nenecháme ich radšej už v pokoji?
nesledovala som pravidelne ale každopádne je veľká škoda mladého talentovaného človeka
a Rossi mi ide na nervy, nech si vymeni motorku dpc
Jediné, čo by som ešte povedala je, že by som sa vážne nečudovala, keby niekto zomrel v každom preteku (alebo ako sa tomu hovorí) všetkých týchto Grand Prixov, pretože sú to maximálne hlúpost -.- Akože fakt nedokážem pochopiť, ako niekto môže hentak hazardovať so svojím životom a už len keď ich vidím v tých zákrutách na tých motorkách, tak mi behajú zimomriavky po chrbte.
celi cas citam na FB a aj inde len o tom ze umrel
Proste pretekal a musel s takymto ratat bohuzial ...
..kvak..
a to ze nosil vacsiu prilbu no jeho vec to ja napriklad nosim vacsie boty
Ale ak je to s tou prilbou pravda, tak.... no koment.
Viete... vsetky kosti na tele sa vam mozu polamat, ale prezijete to.... okrem dvoch. A PRAVE TIE CHRANI PRILBA !
Zoberte si priklad z hluposti inych.
@pelka1 ale co mas proti Rossimu?