Možno z vás niekto videl všetky 3 časti filmu Nezvratný osud, a mňa teraz zaujíma, že či si myslíte, že či je možné, že keď máte zomrieť a sa zachrániť, tak vás ta smrť prenasleduje aj naďalej, až pokým sa jej to nepodarí? Nepísala by som niečo také, ve
Pokiaľ by smrť chcela, aby tá žena zomrela v tom lietadle, stalo by sa tak. Ona zmeškala len náhodou a nie preto, žeby vedela alebo tušila, čo sa stane. No a nešťastnou súhrou okolností umrela na diaľnici...
hej videl som tie filmy no a..je to proste osud napr nejdes do obchodu ostanes doma nic sa nestane :d ..ides do obchodu a na ceste ta zrazi auto a zomries
hovadina, smrt je neomylna, bud ta dostane, alebo nie.. a ak prezijes len o vlasok, tak to nie je preto, ze sa jej "smykla kosa", ale preto, aby si saz toho poucil
@Estrella ja ti dam opacny priklad urcite ti hovori nieco meno "Kate Winslet"(hrala v Titanicu a pod.) ona a jej manzel mali cestovat lietadlom a na poslednu chvilu im do toho nieco vletelo..a co sa stalo s lietadlom?zrutilo sa..vsetci mrtvy .. a oni?stale ziju ..len tak pre zaujimavost odvtedy kazdy z nich chodi do lietadla na solovku..keby sa nahodou nieco prihodilo aby sa mal kto starat o deti
podla mna je to o otm ze ked na tu smrt myslite a ste presvedseni o tom ze mate zomret tak sa vam to stane ,tajomstvo pritazlivosti poznate? to bol tez film dokument,no sice takato teoria tam nebola,ale tak no,ale tak toto je trosku ine,ked ma clovek zomret a nevie o tom a zore aj tak,no nevim divne je to ,ne zeby som neverila na take vselijake zvlastne veci co sa vymykaju normalu ale toto je divne,preco by musel niekto zomret vtedy a vtedy ,zeby nas smrt prenasledovala ,no nevim zaujimave kazdopadne
filmy som videl vsetky pokial su 3 ale neverim tomu a keby tomu veris,tak vo filmoch mali predtuchy,tu mohol byt osud to ze na to lietadlo nesli aj ked zomreli to je blbost
najlepšia teoria je z Lost (Desmond a Charlie)že ajkeby mal niekto schopnosť vidieť niekoho smrť a zachrániť ho predtým aby nanho padla stena na stavbe zajtra ho zrazí taxík, ak by ho varoval pred taxíkom tak pozajtra spadne v sprche a doláme si väzy...osudu sa nik nevyhne XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aj tak kazdy zomrie
Pokiaľ by smrť chcela, aby tá žena zomrela v tom lietadle, stalo by sa tak. Ona zmeškala len náhodou a nie preto, žeby vedela alebo tušila, čo sa stane. No a nešťastnou súhrou okolností umrela na diaľnici...
Btw, videla som dvojku a trojku... No fuj!
nebereš nejaké tvrdšie drogy??
a urban legends, sú poväčšinou shity podporované ďalším rozprávaním...umreš vtedy keď sa niečo pokazí
skús nejakú zeleninku alebo hríbiky, na veľa vecí dojdeš aj sama...
inak ako zistíš kedy má človek zomreť??