Neviete náhodou co podla snára znamená keď v sne umriete? Normálne takým sprostostiam neverím ale celkom ma to zaujíma lebo ja už som za posledných 5 nocí zomrel 3 krát a začína mi to íst na nervy
snare su blbost,podla jednej veci sa vyklad spravit neda...ked uz chces vyklad tak skor podla symboliky...smrt symbolizuje koniec,moze to byt napr. rozchod s priatelkou,vypoved v praci,ma to vela moznosti,na to by trebalo vediet viac do detailov popisat ten sen,spomenut vsetko co ta v nom zaujalo,ake si mal s toho pocity,co presne sa ti pravidelne opakuje atd
Neviem ako v sne , ale v kartach smrt predstavuje koniec niecoho, nejakej ery, vztahu, proste , ze nieco sa skonci..... teoreticky to moze byt aj tvoj zivot ale ma to vela vyznamov.... proste vseobecne je to koniec.....
Predpokladam, ze vo sne to moze znamenat ovela viac. Podvedomie ti chce nieco povedat, alebo vykompenzovat a nikdy nemusis pochopit o co vlastne slo.... nic nadprirodzene na tom nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
môže to znamenať veľa vecí...ty by si mal vedieť,ty si tvorca svojich snov
význam - Budeš dlho žiť
Aj ked neviem ci tomu verit
Predpokladam, ze vo sne to moze znamenat ovela viac. Podvedomie ti chce nieco povedat, alebo vykompenzovat a nikdy nemusis pochopit o co vlastne slo.... nic nadprirodzene na tom nie je