zomrel vam niekto ?kolko ste mali rokov?ako ste to prezivali?mne zomrela nechcem hovorit kto ale ked ste zvedaavy tak ...bola to ta najdolezitejsia osoba mala som 4.roky
Nedavno mi zomrel kamarat-spoluziak. Isli sme zo skoly a zomrel pri havarii. Doteraz na neho myslim skoro kazdy den uz je tomu vyse roka. Taktiez mi zomrela kamaratka mala problemy so srdcom. Mali 18 a 16 rokov.
mne zomrel pradedko,2prababky a jeden stryko..ae najviac ma asi "poznacila" smrt prababky z babkinej strany..som myslel ze to "prezijem" v poho ae nakoniec som asi 2 dni preplakal ..
zomrel mi dedko este som nebola na svete,ale casto na nho myslim, na fotkach je to krasny inteligentny chlap a babicka mi hovori ze by bol na mna hrdy (taktiez hravam na klaviri ako on hraval atd a ze by sme si rozumeli...) a teraz mi tecu slzy,lebo som ho vzdy chcela spoznat...zial,nezazila som ho... zomreli mi obe prababky...za jednou mi je velmi luto,bola uplne super.. ale je jej lepsie v nebi..
ale najviac ma zatial poznacila smrt bratranca z tretieho kolena ale zaroven dobreho kamarata... proste...to boli
Mne v novembri umrela babka.A neviem to opísať.Myslím na ňu každý večer.Ale viem že je to v poriadku lebo verím že jej duši je teraz lepšie.Ona sa na smrť pripravovala aj o nej veľa hovorila.Mala 91 rokov.Keď som ju videla v tej truhli....vôbec som ju nespoznala...ako keby to nebola ona.Chýbala tam tá jej duša mala krásne prenikavé modré oči.A viem že je jej dobre lebo bola skvelá.Najlepší človek akého som poznala ona asi nikdy v živote nič zlé nespravila Žila pekne slušne.Modlila sa skormná bola a teraz už nemusí trpieť.Zmierila som sa s tým ale chýba mi
naposledy umrel moj ujo asi na rakovinu a všeličo možné ešte ale ajtak bol dobrý že prekonal viackrát tú rakovinu ale už viac asi nevládal a už mal po 60ke
zas nejako tazko alebo zle to neberiem..ani neviem preco..je to prirodzene a verim na posmrtny zivot alebo nieco take..
a inak aj dneska som bola na pohrebe...no co uz stava sa..
Mne zomrela dneska prababka .. je to normalne? Mala rakovinu uz ani nejedla a zo spodu krvacala tak velmi mi chyba cely den iba placem pred 2 rokmi jej zomrela dcera moja krstna taktiez na rakovinu! Zivot je svina milujem ich nadovsetko! A ja som jej este hovorila ze k nam pride na vianoce a bude velka oslavaaa mala 81 rokov a ja mam 14
Este nieco chcem doplnit moja krstna co som spominala zomrela bud 17 alebo 27 uz si velmi nepamata. Poto. Moja prababka co dneska zomrela takze 7 a moj vlastne neviem kto mne to bol ale zomrel 17 co znamena ta sprosta 7???? Teraz cela rodina zomrie 7 ,17 alebo 27??? ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» duran.blog.sme.sk/c/134135/Necaka...
priatel
pred 2 rokmi mi zomrel veľmi dobrý kamarát a 3 dni pred Vianocami mi umrela prababka... tieto 2 úmrtia som niesla a nesiem veľmi ťažko doteraz
ale najviac ma zatial poznacila smrt bratranca z tretieho kolena ale zaroven dobreho kamarata... proste...to boli
a inak aj dneska som bola na pohrebe...no co uz stava sa..