ludia ludia bojite sa smrti?... ak hej tak prečo a co si vlastne o tom myslite zee viete si todako predstavit a ako by ste chceli zomriet?...viem je to blba tema len mato zaujima
Som hlboko presvedceny o existencii reinkarnacie..... ale aj keby neexistovala, tak v peklo neverim absolutne , takze nie nebojim. Ale tak mohla by prist v neskorsom veku dufajme Celkom ma to tu zacalo bavit.
To je také.. či sa jej bojím. Nebojím sa jej, ak by som mala zomrieť ja. Ale bojím sa jej, ak niekto na kom mi veľmi záleží a niekto, koho mám veľmi rada. Určite by som chcela zomrieť nejak tak, aby som mala zavreté oči. Takže asi v spánku. Alebo taak..
@hluzar inak tosom zaudla hej stou reinkarnaciou suhlasim.. acim bysi chcel byt?..keby uz tak jetotak
@kolini no ved ale ja myslim zetak si predtav zeuz si staryy no nemussi si ale chapes ci si otom niekedy rozmyslal.. atak a inak aja suhlasim v spanku take pekne pokojne.. ..adik
Odo mna to moze vyznievat neuveritelne, ale bojim. Vlastnej nie, ta je mi ukradnuta - to je len okamzik.. Ale bojim sa smrti svojho psa. Smrti svojej mamy. Smrti niekoho, na kom mi zalezalo. Mozno preto, ze som taky egoista a s ich odchodom to utrpi moj komfort. Je to zvlastne, lebo.. viem, ze im uz zle nebude.
@9 Co je Ti blbe ? Pri mne sa na moralne a socializacne "zakony" mozes vykaslat. Zatial sa smrt pokusam brat racionalne - je to, napokon, najvycsia z istot v nasich zivotoch. Nebolo by hlupe bat sa istoty?
nebojim sa ...fyzickej bolesti vobec..a zaujima ma co bude potom bolo by mi to jedno keby teraz umriem napriklad..aj keby bol koniec sveta aj hoci co...
kto sa nebojí smrti cigáni až sa hory zeleňajú..........chodte sa pozrieť do nemocnice, kde zomierajú pomalou smrťou chorí ľudia, nikto im nemôže pomôcť a tak by radi žili..............predstava smrti v naších rokoch nám je ľahostajná, až tie neskoršie roky prídu, budeme asi viac o nej uvažovať.............filip
smrt-koniec? skor si myslim ze je to len novy zaciatok...a noveho zaciatku sa teda nebojim, skor sa tesim...tesim? nerozmyslam ake to bude, kedy alebo kde...to ani nie je podstatne si myslim. podstatne je, ako kvalitne sme prezili zivot a co sme za sebou nechali
@adrianne ak to správe chápem niet koho milovať, žiadnu jednu osobu. Teda nemáš koho milovať, žiadného blízkeho? Nebojíš sa smrti?
Aby som nebol OT, tak ja ak mám pravdu povedať bojím sa, lebo neviem čo to je. Nie je to nejaký beh na 1000 m, alebo nejaký maratón, na ktorý sa môžem psychicky, fyzicky pripraviť. Jednoducho zmiznem z povrchu zemského a už nebudem. Neviem čo bude so mnou, či budem vnímať, milovať, mať rád, cítiť, držať, stáť, plávať.. neviem čo bude a preto sa bojím, možno je to len ďalšia cesta,no možno je to koniec. Nechajme sa prekvapiť koncom, alebo začiatkom.. neviem ako to pomenovať.
Nebojim sa smrti, asi to znie odveci, ale raz sa mi snivalo ze som zomrela a bol to celkom osviezujuci pocit. Takze sa na to aj trochu tesim, ale teraz este nehodlam zomriet.
Aj toto bude zniet asi cudne, ale cely zivot mam pocit ze zomriem absurdnou smrtou, ze sa potknem alebo daco take...
minulý rok mi zomreli 3. kamoši v mojich rokoch, tento rok už 1, smrť si nevyberá, všetci boli mladí, krásni a úspešní..možno tam hore ich niekto potreboval...............filip
vôbec nad tým nerozmýšlam, neviem si ani predstaviť že raz ma nebude alebo nedajboh že zostarnem...to radšej umrem v tej 50tke a keď to budem mať po mame, tak aj v tej 50tke budem vyzerať na 30 jak ona
@adrianne nie nemám len boze rychlo pisem ja uz tak stale pisem a nechce sa mi pisat pomaly a bez chyb tak co smola a viem normalne pisat aj prstokladom len to mi dlho trva a mam stoho nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
2. v spanku..
3. nie je to blba tema
@kolini no ved ale ja myslim zetak si predtav zeuz si staryy no nemussi si ale chapes ci si otom niekedy rozmyslal.. atak a inak aja suhlasim v spanku take pekne pokojne.. ..adik
Ako zomrieť? pfffffffffff
Ty máš nejakú poruchu v písaní? (pýtam sa to seriózne)
Bála som sa jej, pretože som nechcela zomrieť a nechať tu ľudí ktorých milujem.
@zajko30 : mnohý sa boja bolesti, choroby a pomalého umierania. Toho sa bojím aj ja, ale smrti, ako takej nie.
Možno som sa zle vyjadrila. Malo tam byť jednotné číslo.
Aby som nebol OT, tak ja ak mám pravdu povedať bojím sa, lebo neviem čo to je. Nie je to nejaký beh na 1000 m, alebo nejaký maratón, na ktorý sa môžem psychicky, fyzicky pripraviť. Jednoducho zmiznem z povrchu zemského a už nebudem. Neviem čo bude so mnou, či budem vnímať, milovať, mať rád, cítiť, držať, stáť, plávať.. neviem čo bude a preto sa bojím, možno je to len ďalšia cesta,no možno je to koniec. Nechajme sa prekvapiť koncom, alebo začiatkom.. neviem ako to pomenovať.
Už sa nebojím. Na peklo neverím a ani na nebo. Možnosť? Budem nehmotná v priestore alebo proste nebudem. Svetlo zhaslo.
Aj toto bude zniet asi cudne, ale cely zivot mam pocit ze zomriem absurdnou smrtou, ze sa potknem alebo daco take...
Na druhej, nechcem tu nechať priateľku samú, tak by mi nevadilo umrieť len v prípade že by sme umreli spolu.
Na tretej, je mladá a krásna, nemôže zomrieť tatko mladá, tak dúfam že budeme žiť stále spolu a čo najdlhšie
takže v konečnom dôsledku - bojím sa smrti