Už som mal možnosť byť blízko dvoch a ani jedna sa mi nepáčila jedna bola pomalá a nečakaná a našťastie som sa jej vyhol,lebo som bol v nemocnici (vnútorné krvácanie),takže to bolo riadne hnusné...a druhýkrát som sa skoro zadusil keď to príde,tak to človek nerieši...akurát sa sám seba pýta,prečo teraz a takto
choďte do nemocnice a uvidíte to strašné utrpenie, koľkí pacienti by radi žili a nemôžu pre ťažkú chorobu ..............
buďte šťastní a vážte si toho, že ste zdraví, myšlienky na smrť prenechajte Stvoriteľovi, On vám dal život, On nech si ho ako uzná za vhodné aj zoberie..............filip
@hawaitypek mne to tu zbytocne davas, ja sa pod vlak jebnut nechystam..len sa mi to vidi ako najprijatelnejsia alternativa..a keby som sa aj chystal tak by mi bolo putna co sa tu bude diat potom
ja sa smrti bojim. premyslam o nej casto a bojim sa, ze pride necakane a ostanu tu po mne nedoriesene zalezitosti. najradsej by som asi zomrela v laboratoriu od nejakych chemickych vyparov, kedze sa venujem studiu na takejto skole. ked sa clovek pomaly priotravi, tak to nie je neprijemne, naopak, citi sa velmi dobre a zabavne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
alebo obesila
buďte šťastní a vážte si toho, že ste zdraví, myšlienky na smrť prenechajte Stvoriteľovi, On vám dal život, On nech si ho ako uzná za vhodné aj zoberie..............filip
ja som tento víkend až príliš intenzívne bola nútená rozmýšľať, aké by to bolo, keby ma roztrhal medveď ... a nebolo zo bohviečo
hovorí z teba závisť a zlo, je to pre teba nebezpečné ...........filip