Mám Nokiu 6300, mám k tomu aj datovy kabel, no cez ten kabel som nenasla nic take, cez co by som vedela dostat smsky do pocitaca. Je na to nejaky program, ktory si mam stiahnut alebo ako na to? Pls, poradte mi, lebo uz mam strasne vela smsiek a nechcem si
PC Suite mam,, a prave tam som to nenasla...len jedine to ze si prezeram smsky, odosielam, ale ze stiahnut do pc...to nie...ale volajak sa to musi dat :S
Tak takto nejak ma vyzerat normalna pomoc a tema, kde sa nenadava druhemu jaky je debil, ze nieco nevie ale sa najdu ludia co pomozu, nepindaju a este sa nieco naucia aj ostatni Dik.
A viete niekto poradiť ako na to pri SE T280i, prosím? Mám usb bluetooth dongle a nejde to ani za b..a, ide ma je.....núť od zlosti, čo som posťahoval kadejakých aplikácii a každá z nich len sorry, not available for this phone.... asi ho je.nem o stenu a bude pokoj....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1./ stiahni si PC Suite z nokia.sk
2./ pripoj fon
3./ v PC Suite mas obalocku tu rozklikni a zobrazi sa ti communication centre
4./ najdi spravy, ktore chces a pretiahnutim mysou ich mozes umiestnit niekde v PC
5./ subor bude v tvare: komu_datum . . . (.vmg) a ten ti communication centre kedykolvek otvori a mozes kopirovat text vo vnutri
---
test na e51ke
---
nezalohuj spravy cez PC Suite, pokial si nezvolis umiestnenie zalohy, lebo to uz manualne nenajdes