AKe je podľa vás najkrajšie pranie smskou k narodeninkam alebo meninam??........na internete som ich nasla kopec ale vacsina nic moc...tak ma zaujma, ktore sa najviac paci vam
Prajem Ti k narodeninám všetko najlepšie: veľa úsmevu na tvari, slniečko čo ta rozžiari, ružu pekne do ruky, v koláčoch veľa muky, do vrecka peniažky, tvar bez vyražky, k tomu perfektného chlapa , na topánkach malo blata, ku kave sladky keks a hlavne kvalitny ... život
Nech nájdeš v živote to, čo potrebuješ.Rozum, čo v nudzi poradi, ruku, čo v žiali pohladí a lásku, čo nikdy nesklame.Nech láska sprevádza ťa svetom, nech úsmev tvoj podobá sa kvetom, nach sa ti splní života sen, to ti zo srdiečka popriať chcem.Všetko naj praje.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Uz zase si o rok starsi starsia
to fakt nevies kedy dost
ked ta vidim ako dychas lomcuje vomne zlost
ja kricim na cely svet ,tvojej existencie na tejto planete bolo uz viac nez dost
Prajem ti nech si zlomi krcnu kost
Tak toto by som napisal ako prianie niekomu koho fakt nemam rad
A komho mas rada:
Dasli krasny rok mas pase
dalsi ta caka v plnej krase
budes ma tesit svojou pritomnotus zas a zase
Dufamijeme este chvile spolu krasne
Som dobry ne len tak s brucha toto dat
Tak dufam ze to pomohlo
Prajem Ti k narodeninám všetko najlepšie: veľa úsmevu na tvari, slniečko čo ta rozžiari, ružu pekne do ruky, v koláčoch veľa muky, do vrecka peniažky, tvar bez vyražky, k tomu perfektného chlapa , na topánkach malo blata, ku kave sladky keks a hlavne kvalitny ... život
Tocha dlhé ale zato pekné aspoň pre mňa
Veľa šťastia, lebo je potrebné.
Veľa lásky, lebo bez nej sa nedá žiť.
Ale súhlasim, že originálnejšie by bolo niečo z hlavy.
Tu mas kytku ty dobytku
k tvemu svatku na pamatku
abys vedel ze si tele
strc si kytku do prdele
Ale koniec srandy, mno asi najkrajsie je fakt uprimne z vlastnej gebulky