Ja revem skoro pri všetkých Aj pri Narutovi, keď zomrela hocijaká postava (až na pár výnimiek xD)
ale štrašne smutné je napríklad Elfen Lied tých pár posledných epizód som prerevala úplne celé... a veru aj Nana T__T a Hakuouki: Shinsengumi Kitan! Tam tiež ten koniec ma pekne dorazil T_____T
Ale zase, ja revem pri pozeraní anime, aj keď sú romantické scény xD takže tak...
ja revem pri každom jednom anime, ale jedno čo ma vedelo fakt rozrevať bola Nana a paradise kiss...taktisto vampire knight, aj na konce death note som plakala, aj shool days ma na konci rozcítilo aj keď to bolo skôr psychopatické než smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@qwedsayxc
tie čo majú veľa dielov nepozerám, pretože nemám rada seriály a anime serily po česky nezoženiem tak ľahko
ale štrašne smutné je napríklad Elfen Lied tých pár posledných epizód som prerevala úplne celé... a veru aj Nana T__T a Hakuouki: Shinsengumi Kitan! Tam tiež ten koniec ma pekne dorazil T_____T
Ale zase, ja revem pri pozeraní anime, aj keď sú romantické scény xD takže tak...
ale často to bola nuda
ale myslím že normálny človek by pri tom velice plakal kuknite si
Ale mna dost dostal aj X the Clamp