10. Ani ta pesnicka neni od H16 neviem kto takuto kravinu zapotil, ale niekde tato blba fama vznikla ta pesnicka je od skupiny V15 myslim. Uz len podla hlasov spoznat ze to neni H16
13. boze ja si nic nemusim davat snad to viem a o opaku ma nikto nepresvedci..podla hlasov sa to da spoznat a kto sa aspon do tejto hudby vyzna mi da za pravdu..poznam celu diskografiu h16 aj inych skupin..
aj pesnicka MILUJEM alebo kto chce CHCEM...to ide too chcem pocut tvoj hlas chcem hladit ti vlasy atd...vsetci si myslia ze to je H16 ale naozaj je to skupina BDS tak tak
no skus nieco od vynikajucej dvojice Atmosphere, pripadne Tupac - Life Goes On, Immortal Technique - U Never Know, Ice Cube - Dead Homies, je toho dost, len musis pohladat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jedina repova pesnicka,ktora sa mi paci..smrk..pozdravujem byvaleho...
uz viem
FORT MINOR- where did you go
Kontrafakt-pockaj nas tam hore...najsmutnejsia z toho co poznam (teda ten styl)
STR8 union-sen (nie smutna, ale zalaskovana)
Dramatikz- malicka- odporucam...fakt fest song...
Dramatikz-inferno-zalaskovane ale vesele
Toto ocuvali moje spoluziacky, ked im dali frajeri kopacky lol
este kontrafakt-prilis vela veci...nema to nic spolocne s laskou...
takze sa ospravedlnujem...ale tak vsetci viete o co sa jedna
ale radsek skus iny styl
a nechapem aj to,ze co tu riesite,ked kazdy vie o co sa jedna..!
Plexo - Len jedinej
Plexo - Veľmi Ďaleko
Suvereno - Srdce na dlani
Kontrafakt - Bozk na rozlúčku
Separ - Váž si čo máš
Separ - Niekto by chcel
inak mimo týchto aj tie čo tu boli spomenuté. A aj ked to nie je smutna pesnicka tak od KF Keď jazdíme my viem tiež dobre počúvať keď mi je smutno.