Nazdar ľudia.Mám jeden problém sám so sebou a dúfam že aspon tu sa nájde niekto, kto mi poradí... Začnem asi od začiatku...Pred tým som bol veselý chalan a naozaj kedykoľvek sa ma niekto spýtal ako sa mám odpovedal som frázou "výborne, ako vždy predsa
stávalo sa mi niečo podobné.. čo sa toho týka toho, že v škole a medzi priateľmi som šťastná a keď som sama, tak ma chytajú depky :/
tak to bude nakopením viacerých vecí, hoci aj malých, no robia veľký problém. a ešte aj to zvykanie si na novú školu :/
ja s tým bojujem už okolo 2 rokov, ale už je to lepšie hlavne mi pomohlo nájsť si nejakú motiváciu.. napr. objavovať nové kraje, cvičiť alebo makať tú matiku
Zlatko, puberta a hormonálne zmeny robia svoje. Dospievaš. Svet nie sú ružové okuliare, budeš sa mať raz skvelo, raz úplne na nič... nie si chorý, si zdravý človek
Ja som v spoločnosti V pohode, všetci vravia že je sranda vsade so mnou. ... ale keď som sama, tak mám strašnýýý pocit samoty,..dalo by sa povedať ako ty
No... nájdi si viac vecí/činností, ktoré ťa bavia, začni chodiť na miesta, ktoré máš rád, ktoré sa ti páčia a na ktorých sa cítiš dobre a do izby si daj niečo, nejaké somariny, čokoľvek, čo máš rád a čo ti zlepší náladu alebo do nej jednoducho nechoď, možno by si si mohol pustiť hudbu, ktorá ti zlepší náladu. A možno keby si nebol sám......možno by ti bolo lepšie. Skús tráviť viac času s ľuďmi, ktorých máš rád
@edwardbojka takýmito obdobiami prechádza raz za čas každý... ako vraví @1 , zvykneš si, ale.. neber to tak zle osobne si myslím, že tvoje "stavy" súvisia s dosť výraznou zmenou prostredia a všetkého, na čo si bol zvyknutý predtým (navyše v dosť citlivom veku)... daj tomu čas, jednoducho sa potrebuješ aklimatizovať a prejde to
to prejde neboj sa ... dôležité v tomto období sú vzťahy ... kamaráti a tak ďalej ... musíš si uvedomiť svoju zodpovednosť a povinnosti ... a snažiť sa nájsť sám seba, čo potrebuješ a podobne ... čo ťa teší ... a ísť si za tým ... sústreď sa na to čo ťa teší no dbaj aj na to čo musíš, na povinnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ráno vstanem, nenávidím väčšinu sveta a večer s tým idem spať.
Zvykneš si.
tak to bude nakopením viacerých vecí, hoci aj malých, no robia veľký problém. a ešte aj to zvykanie si na novú školu :/
ja s tým bojujem už okolo 2 rokov, ale už je to lepšie hlavne mi pomohlo nájsť si nejakú motiváciu.. napr. objavovať nové kraje, cvičiť alebo makať tú matiku