Ahojte,
chcela som aby priateľ so mnou strávil dlhší čas, on aj napriek tomu, že som bola smutná, plakala som odišiel.
Chalani, keby vás vaša priateľka požiadala aby ste s ňou ostali a vy by ste nemali nič na práci, odišli by ste ? Či by ste dali predno
Tak ked som bola smutna a potrebovala som "pri sebe" niekoho,tak som to byvalemu povedala a on vždy zostal. Aj keby sa neviem čo dialo,tak viem, že by vždy ostal...
A ano jasne, že som kvoli nemu plakala, asi aj par krat priamo pred nim...blbé no...nerada na toto spominam.
@martina123 mne sa to tiež stalo, troška v podobnej situácii....naozaj to záleží od povahy, aký to je chalan a tak. Potom ako odišiel som nastavila režim "keď on nechce, ja nechcem". Čiže som tak približne 3-4 dni sa správala ako on a doplo mu to, že aký je to otras niekedy proste slová nestačia, lebo ten chalan to nepochopí,aj keď mu to presne vysvetlíš o čo tu ide.....tak som sa chvíľku zahrala naňho
@hwinula ... zahrala naňho?čo si napr. robila? ... ja sa bojím,že taká byť nedokážem,zatiaľ len viem,že komunikovať s ním nechcem, aj keď možno sebe ubližujem, mám však pocit,že on to,čo sa stalo neberie vážne a len sa boíjm,že to ja ešte viac zhoršujem
jako ja neviem aka celkom bola ta situacia, ktoru opisujes ale tak ked uz s niekym chodim tak asi s clovekom, ktory ma ma uprimne rad a tym padom ho asi naozaj trapi ked placem, tzn ostane...
@martina123
Tak záleží aj od toho, ako dlho ste boli spolu, alebo teda ako často spolu bývate. A ja osobne by som asi odišla, neviem. Záleží aj od okolností.
@martina123 no ono to zaleži od viacero vecí, napr ak by som s ním travila dosť času ale on mal priležistosť len parkrat do roka s avidieť s kamaratmi tak jasne žeby som mu nebránila a v podstate ked sa nad tym tak teraz zamýšlam tak nikdy by som mu nič nezakazovala - podla mna to nema vyznam, vidim to na sebe ked niečo chcem tak to chcem a hotovo a to že mi to druhí zakaže vo mne ešte viac podporí to ,,čosi" že to urobím skôr ako ked mi to ten človek nezakaže :letim: ale odbieham od temy - čojaviem ak ťa má rád mal by ostať - treba si určit priority 8)
@sibell810 ved on si ich urcil, tak nechapem tie moralisticke reci tu pritomnych... ak by som bol dohodnuty s chalanmi, ze idem na pivo a frajerka by to vedela a zacala by mi vyplakavat len aby ma citovo povydierala, tak by som mal presne to nutkanie o ktorom si pisala, ze by som na to pivo chcel ist o to viac.
@martina123 tazko sa posudzuje situacia ak sa k nej nevie vyjadrit aj druha strana.. mozno mal dobry dovod na to preco odisiel.. mozno mu takto vyplakavas kazdy den a on uz je z teba zdeptany, alebo je v tom nieco ine, kazdopadne nie je od teba vobec pekne, ze riesis veci "o nom, bez neho".. keby som tvoj priatel a najdem toto forum, tak ver, ze mas dovod na plac...
@martina123 no to je presne ono.....ja som sním tiež nekomunikovala..ale robila som napr. to, že išli sme na chatu (v jeho meste) , kde sme vždy boli,tak že som pred chatou a po tej chate bola ešte uňho. Teraz som prišla len na chatu a hneď po skončení chaty som hneď išla na prvý vlak domov. Proste odišla som, tak ako odišiel on
tak my s priatelkou ked mame volno tak sa snažímebyť spolu stale... čiže mať volno a nebyť pri sebe nam neprichadza do uvahy..... ale ktovie ako to funguje u iných....
Vieš, sú rôzne smútky, niekedy človek chce byť sám, alebo nebyť videný pri plači, a zase sú také, kedy niekoho potrebuješ, nemalo by to však byť nasilu, keby som videla že ostáva nasilu, poprosila by som ho, aby radšej išiel domču
Lepšia je spontánna samota ako nanútená spoločnosť podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A ano jasne, že som kvoli nemu plakala, asi aj par krat priamo pred nim...blbé no...nerada na toto spominam.
divne. ale tak tiez by som spravila to co ti tu vraveli, spravaj sa k nemu tiez tak a mozno mu to dojde.
Tak záleží aj od toho, ako dlho ste boli spolu, alebo teda ako často spolu bývate. A ja osobne by som asi odišla, neviem. Záleží aj od okolností.
takýchto chlapcov strašne nemám rada
no dobre teda..jedného takého mám rada... ...ale nie vždy je taký občas aj prekvapii
Lepšia je spontánna samota ako nanútená spoločnosť podľa mňa