osobne sa povazujem za cloveka co sa v hudbe orientuje, ale je jeden smer ktory mi unika. absolutne mu nerozumiem a je pre mna totalna spanielska dedina... elektronicka hudba.
preto sa teraz s pokorou obraciam na pomoc k vam, lebo neverim, ze tu ni
Tam si daj , Launch Guide, a tam mas vsetky styly, ako sa to vyvijalo, cela elektronicka hudba este od musique concrete, vyborna stranka, objavil som vdaka nej vela novych stylov ktore som predtym nepoznal..
Vrele dik Laciskoo... mam sa este co ucit. toto su pre mna uplne nove zvuky. popravde, ani sa mi nesnivalo ze je ta ekeltrika taka zlozita a previazana, aspon mam co citat a pocuvat
...zatial mam zmiesane pocity. uvidime ako sa to vyvinie
kazdopadne Musique Concerte a Industrial bol zazitok
No jednoznacne ,mne sa odtial najviac pacil EBM a Futurepop o ktorych som predtym nemal ani potuchu,a je tam celkovo vela stylov ktore su zaujimave, inak Musique Concrete je vlastne aj dnes a produkuje sa ale uz skor pod nazvom Noise a vlastne sa to skoro ani nezmenilo .. Ale kazdopadne Morton Subotnik Forever
Ja som jednoznačne na trance. Je to krásna upokojujúca hudba, ktorá mi ponúka úplne iný svet. A keď si vždy hodím do playera alebo auta - ATB, OCEANLAB, LIQUID SPACE, ARMIN VAN BUUREN alebo čokoľvek, čo sú jemné trancové harmónie, vie mi to niečo povedať. Tá hudba je nádherná tým, že keď sa človek do nej poriadne vžije vie ho skutočne naplniť a viem to, lebo sám robím vlastný trance. Krásna hudba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tam si daj , Launch Guide, a tam mas vsetky styly, ako sa to vyvijalo, cela elektronicka hudba este od musique concrete, vyborna stranka, objavil som vdaka nej vela novych stylov ktore som predtym nepoznal..
...zatial mam zmiesane pocity. uvidime ako sa to vyvinie
kazdopadne Musique Concerte a Industrial bol zazitok