Tento rok nás veľmi neobdaril snehom ale vraj má ešte snežik (iba v tom prípade ak bude chladnejšie) ale ak ak by nám nasnežilo akému športu by ste sa najskôr venovali? Lyžovanie, snowboardovanie, sánkovanie, korčulovanie,... A ešte by ma zaujímalo, že
snowboaard najsalenejsii a najlepšii je na nom sa da neskutočne odviazať a vyblázniť odporúúčam .. nhoo a Kde?? na lomnickom sedlee najviac potom strbskee a tu pri mne okolité strediska
LYYYZOOOOVANIEEEEEEEEEEEEEEEEEE najlepsi sport!!!!!!!!! naj-lep-šíí .....najgenialnejsi, zboznujem ten sport....pretoze zboznujem sneh a zimu....a co moze byt krajsie ako íst po snehu s vetrom vo vlasoch?....aha este ked tvoja laska ide za tebou
a samozrejme snehulaaci, tych som robia ked bol sneh pred mesacom
ja sa idem zajtra lyzovat na strbu aa potom ked nasnezi viacej thaq samozrejme board budem zlepsovat, bez toho to neni ono no a jazdenie na koni je ovela zabavnejsie v polmetrovom snehu ako polmetrovom blate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
alebo guľovačka s kamošmi,snehuliaky...a tak
sakra kde je ten sneeeh XDDDDD
a samozrejme snehulaaci, tych som robia ked bol sneh pred mesacom
a gulovanieeeeeeeeee