raz sa mi snívalo, že sa ma @tikalok pýtal, či som nevidela jeho sáčik, v ktorom mal antifico odznaky ale tak, už som ho videla naživo, takže aj keď nemáme "bližší vzťah", nebudem ho rátať za cudzieho... potom sú tu samozrejme tí, s ktorými ten bližší vzťah mám, tých nebudem spomínať vôbec (aj tak to nie je taká haluz ako tie odznaky). z cudzích si ani za svet neviem spomenúť, ale mám pocit, že hej. a pamätám si, že @snehovavlocka mala sen týkajúci sa mojej fotky citrónu!
@hnisavica videl som ta na fotke ako neblond, nezavadzaj ma
boli sme na nejakom dome sa mi zda, okrem vas dvoch tam este niekto bol, mozno aj hopedies, uz ani neviem.. a boli sme aj vonku, bol tam kocar, ktory niekto tlacil a spravil som ohromny joke s mandarinkou, ktora bola v kocari.. taky pohodovy sen..
samozrejme totalna chujovina, ale malo to hlavu aj patu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
proste cudzia osoba stadeto
jednému som vraj pichala tú injekciu na eutanáziu a druhý sen si nepamätám.
@adrianne
Ostatne sa hanbim napisat.
hm?
Hanbis sa co sa ti snivalo, alebo sa hanbis priznat o kom? Sorry, som idiot.
Hanbim sa o kom
Sak co to neznamena ze to musel byt erot. sen
Ja nic take netvrdim To si napisal ty!
Ja nesnivam.
A okrem toho sa mi snívalo s pár ľuďmi, niektorí z nich sa tam ani neviem ako ocitli, keď ja s nimi nič...
preboha Čo sa ti snívalo?
den predtym s @hopedieslast
a s hopedies to malo len mensie grenadiry, ale bolo to sexualneho razu =P
boli sme na nejakom dome sa mi zda, okrem vas dvoch tam este niekto bol, mozno aj hopedies, uz ani neviem.. a boli sme aj vonku, bol tam kocar, ktory niekto tlacil a spravil som ohromny joke s mandarinkou, ktora bola v kocari.. taky pohodovy sen..
samozrejme totalna chujovina, ale malo to hlavu aj patu..