Našla som niečo čo ma zaujalo, len si neviem predstaviť, že to je pravda. Vraj , keď človek oslepne počas života (po narodení) sny môže normálne "vidieť" ako my ostní, avšak človek, ktorý sa už narodí s poruchou zraku, sny nevníma zrakom iba ostatnými vne
v minulosti som sa nad tym zamyslala, ci nevidiaci maju sny.
je to celkom logicke, lebo sny su len obrazom toho, co si za zivot videla. nic nove sa v nich neobjavuje. takze ked niekto nikdy nic nevidel, nema z coho vytvarat tie sny.
@marleymt ten obrazok smajlov som robil pred dvoma rokmi a original je v mojom fotoalbume, ked vidim ako zosilnieva to logo birdzu dole v rohu si hovorim ze kolkokrat to uz bolo reuploadnute vo fotoalbumoch
@moonbeam ja viem že je tvoj a čakala som, že keď ho vygooglim, tak ma hodí na tvoju webku, ale ono nie, hodilo mi nejaký divný link, kde bolo len toto, tak som jej to stiahla a hodila sem ale pravdu máš, tvoj obrázok znárodnieva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to celkom logicke, lebo sny su len obrazom toho, co si za zivot videla. nic nove sa v nich neobjavuje. takze ked niekto nikdy nic nevidel, nema z coho vytvarat tie sny.
a ako tak pozerám @0 , tak aj tam je v podstate napísané to isté