Ronnie O'Sullivan je jednicka v popularite, bude to tou rychlou nebojacnou hrou...ked sa rozbehne je nezastavitelny Ja idem v lete na snookrovy camp, tak snad sa tiez nieco priucim
tak to som rada, ze to NIEKTO pozna, pretoze nemozte povedat, ze je to az take popularne...teda medzi snookrovymi fanusikmi ano, ale bezni ludia neviem neviem...
u mna to vacsinou chodi tak, ze ked sa spytam, co je to snooker, odpoved je - "cooo?" ja: snooker, tak hra s gulami - cervenymi, farebnymi a bielou... a oni povedia - "jaaaj, biliard myslis..." - takze asi tak...
ja snooker pozeram uz asi 2 roky, za ten cas (aj ked som spociatku nevedela o co tam ide) som si ho velmi oblubila a teraz uz sledujem pravidelne kazdy turnaj.
a este par slov k tym hracom...ach jaj, sveta The Rocket...ano, Ronnie je proste jednicka. vzdy sa snazim vidiet vsetky jeho zapasy. ale co mna osobne velmi zarmutilo, je ze velmi talentovany hrac Paul Hunter zomrel na rakovinu...bol taky zlaty...ale uz asi len cest jeho pamiatke a nech to za neho v snookrovom svete dokoncia ini...
Sranda ze snooker vo velkej miere poznaju prave zeny, ze by okukovali hracov Ja som sa s takou faninkou zoznamil na jednom snookrovom fore a potom sme spolu chodili pol roka hravat do auparku. Ale snooker je velmi tazky sport tak radsej hravam pool biliard, ale v telke je to uzasne sledovat...
ja som to este nehrala, ale tiez verim, ze je to velmi tazke...ved ten stol je obrovsky, gule a "kapsy" tak malicke...a je neskutocne, ako musia hraci vediet predvidat a planovat...
inak ano, tiez si myslim, ze snooker pozna viac zien ako muzov. ale tazko povedat cim to je...mozno tym okukavanim, aj ked ja sama by som nevedela povedat, koho by som vlastne okukovala...mne sa skor paci individualita osobnosti, pretoze z takeho zapasu toho mozno vela vycitat...anooker je velmi seriozny sport (hra gentlemanov), no aj tak tam casto vznikaju rozne situacie, pri ktorych sa hraci prejavia...preto je kazda hra ina a niecim vynimocna...
Čo sa týka najoblubenejšieho hráča, tak to je SELBY,, smola že prehral finále s HIGGINSOM.. Nevadí.. Nabudúce určite vyhrá.
A moc tomu neverím, že viac dievčat pozná snooker ako chalanov.. resp. aspoň s mojej spoločnosti nie. Ale nečudujem sa tomu, že snooker neni moc známy, lebo šak málo kdo pozná všetky pravidlá biliardu a ešte keby mal k tomu vedet, že o čom je snooker tak to by bolo asi už moc.
Ayreen - to si pis.. ja som kvoli nemu prehral 100 SK v tekutom stave,,, som sa vsadil o borovicku.. No ale na druhy rok mu budem zase verit a zase vsadim na neho:: )
Ja osobne mam snooker velmi rada... najoblubenejsi hrac je/bol Paul Hunter. A teda ked uz niet jeho... paci sa mi O'Sullivanova hra.... a este Davis je fajn... ale ten zase vie robit take super tricky...
ja zboznujem mathewa stevensa aj ked ronnie hra lepsie. ja som bola velmi prekvapena ked som sa dozvedela ze paula uz niet. taky mlady s rodinkou
so sestrou sme zacali pozerat snooker asi pred troma rokmi.teraz ked bol svetovy sampionat v shefielde a bol aj ten hokej, tak vzdy prisiel otcim do obyvacky s tym ze ide pozerat hokej ale kedze u nas plati kto skor pride ten skor melie tak ja som pozerala snooker a on siel pozerat hokej do nejakeho podniku.ale zakazdym ked ma videl pozerat snooker, tak ma zdrbal ze ako mozem pozerat nieco take otrasne a preco to pozeram ked to ani nehram.akokeby on teraz hral hokej
Ahojky, v Čechách probíhá pokus o vydání biografie Ronnie O'Sullivana v češtině, co vy na to? I vaše hlasy mohou pomoci, že s k nám tahle super knížka dostane v bližším jazyce, než je angličtina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
len s inymi pravidlami trosku...
obcas tych hracov obdivujem aku maju musku...
Ako Azazel1 spomínal Ronnie O`S. je najrýchlejší, ale osobne pre mňa sú dvaja nadzivší: John HiGGiNS a Neil Robertson :o).
u mna to vacsinou chodi tak, ze ked sa spytam, co je to snooker, odpoved je - "cooo?" ja: snooker, tak hra s gulami - cervenymi, farebnymi a bielou... a oni povedia - "jaaaj, biliard myslis..." - takze asi tak...
ja snooker pozeram uz asi 2 roky, za ten cas (aj ked som spociatku nevedela o co tam ide) som si ho velmi oblubila a teraz uz sledujem pravidelne kazdy turnaj.
a este par slov k tym hracom...ach jaj, sveta The Rocket...ano, Ronnie je proste jednicka. vzdy sa snazim vidiet vsetky jeho zapasy. ale co mna osobne velmi zarmutilo, je ze velmi talentovany hrac Paul Hunter zomrel na rakovinu...bol taky zlaty...ale uz asi len cest jeho pamiatke a nech to za neho v snookrovom svete dokoncia ini...
inak ano, tiez si myslim, ze snooker pozna viac zien ako muzov. ale tazko povedat cim to je...mozno tym okukavanim, aj ked ja sama by som nevedela povedat, koho by som vlastne okukovala...mne sa skor paci individualita osobnosti, pretoze z takeho zapasu toho mozno vela vycitat...anooker je velmi seriozny sport (hra gentlemanov), no aj tak tam casto vznikaju rozne situacie, pri ktorych sa hraci prejavia...preto je kazda hra ina a niecim vynimocna...
A moc tomu neverím, že viac dievčat pozná snooker ako chalanov.. resp. aspoň s mojej spoločnosti nie. Ale nečudujem sa tomu, že snooker neni moc známy, lebo šak málo kdo pozná všetky pravidlá biliardu a ešte keby mal k tomu vedet, že o čom je snooker tak to by bolo asi už moc.
so sestrou sme zacali pozerat snooker asi pred troma rokmi.teraz ked bol svetovy sampionat v shefielde a bol aj ten hokej, tak vzdy prisiel otcim do obyvacky s tym ze ide pozerat hokej ale kedze u nas plati kto skor pride ten skor melie tak ja som pozerala snooker a on siel pozerat hokej do nejakeho podniku.ale zakazdym ked ma videl pozerat snooker, tak ma zdrbal ze ako mozem pozerat nieco take otrasne a preco to pozeram ked to ani nehram.akokeby on teraz hral hokej
» www.dan-ny.estranky.cz/stranka/anketa...