Zdravím, chcel by som si už vopred pred zimou kúpiť nový a kvalitný snowboard na skákanie s viazaním... Mal by byť ohybný a ľahký aby sa s ním dalo "lietať". Ak by mi niekto vedel poradiť aký, tak by som mu bol veľmi vďačný . Ďakujem
určite freestyle snb, aby bol prehnutý dohora ( sidewall) a potom ked chceš ľahší tak záleží aj na hustote (tuhosť, tvrdosť) a na tom závisí ako sa bude vysoko a dobre odrážať. Každá značka ma úplné iné typy ale ktorý je ten naj netuším.
@IAmFakeBearPo Tak ako chceš snowboard na Lietanie alebo do parku na prekážky? Hlavne nech má drevené alebo bambusové jádro. To je základ. Potom nech nemá Cap-ový sidewall. Cize nech má takýto šikmý
A posledná vec. Ak ho chceš na triky na zemi a v parku tak opacne prehnutie cize "U" tvar- reverse camber(rocker).
Ak zase na väcsie rýchlosti a velké skoky tak skôr obycajný camber. Flex 2-4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A posledná vec. Ak ho chceš na triky na zemi a v parku tak opacne prehnutie cize "U" tvar- reverse camber(rocker).
Ak zase na väcsie rýchlosti a velké skoky tak skôr obycajný camber. Flex 2-4
Možno skôr do toho parku. Ďakujem veľmi pekne... Už som si spravil predstavu o tom aký by som chcel. Ešte raz ďakujem.