o cca 3 týždne idem na lyžiarák, no budem sa tam učiť snowboardovať.. týždeň. rodičia mi zatiaľ požičajú dosku,viazanie aj boty.. no chcem sa spýtať, kedy má význam kupovať celý komplet? :/ na začiatky mi asi bude stači
tak ked z toho za dva roky vyrasties a za tie dva roky budes dokopy dva-tri krat na svahu tak nie...ved podla toho ako to vyuzijes, ako dlho ti to vydrzi a ci ta to bude bavit
je uplne jedno na akom sa ucis ... ja som zacinala na pozicanom ale s lyziarkami ... rok na to som mala sestrin s topankami a teraz uz mam vlastny a trocha mensi nez doteraz ... to je len zvyk ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja "snowboardujem" uz treti rok tusim, a mam uz treti snowboard
Ked som sla na lyziarak, tak som mala len pozicany.
Potom som lacno kupila od kamosky, ktora si nasla novy.
A tieto Vianoce som dostala cely komplet uplne novy
Na zatiaľ ti stačí požičaný, aspoň zistíš, či ťa to baví, či sa tomu chceš venovať aj naďalej, pretože ono to nie je práve najlacnejší špás.
Ak by si bol pevne rozhodnutý, že ho chceš potom kupovať, tak by som si ho asi zohnal na ďalšiu sezónu, aby si si naň rýchlejšie zvykol.