@sabnacke no to by som chcel vidieť ako s tromi radami snowboarduješ ani najgeniálnejší žiak za celé roky čo učím to nezvládol na úrovni len s tromi radami
@soreljulien ja neviem ako sú na tom ostatní, ani ma to nezaujíma. hovorím o tom, ako som sa naučila jazdiť ja (trvalo mi to celú zimu). skús sa zamyslieť, či to potom na chuja neučíš náhodou.
@sabnacke ty píšeš ako hotentót... napísala si citujem: snb som sa naučila sama. stačili mi dve tri rady od kamaráta ... naučiť sa znamená jazdiť ako inštruktor, o čom dosť pochybujem, že budeš vôbec niekedy jazdiť takým spôsobom - už len ten tvoj názor o inštruktoro svedčí o tom asi preto 70% nespraví kurz, to už pritom snowboarderi nejakú sú
@soreljulien ty si riadny chujko. po 9 rokoch jazdenia asi viem ako na tom som. a aký mám názor na inštruktorov? že som ich nepotrebovala - to je názor podľa teba? to je celé o tom, že pracujem na sebe sama, vy sa dnes tvárite, ako keby bolo treba dať každému na všetko návod do ruky a sám je len hovno. ty si zrovna jeden z takých debilkov asi.
@sabnacke dávaj si pozor na papuľku a urážaj seba iste jazdíš ako tí čo zrážajú každého na kopci a potom sú samé zranenia bez disciplíny tak popracuj najprsv na správaní, teliatko ... smaozrejme že tí čo nemajú za sebou kurz sú úplne o ničom to vie každý
@soreljulien keď bude niekto pindať do mňa ako ty a pritom ma ani jazdiť nevidel, tak si na papuľu pozor dávať nebudem. za 9 rokov som nikoho nezramovala, tak ešte mi porozprávaj prosím ťa, ako jazdím. s takými ako si ty sa ja ani nemám o čom baviť.
pripájam sa k @sabnacke . Tiež lyžujem od malička takže som so snowboardom nemala nejaký problém . nikto mi ani nič nemusel hovoriť a za zimu som chodila úplne v pohodke aj bez inštruktora . a nie nikoho som neprizabila ...
Postavíš sa na kopec, týždeň si budeš udierať prdel a ak si šikovná po týždni budeš vedieť stáť a hýbať sa. Potom len zdokonaľuješ. A buď slušná na svahu.
je síce pravda, že lyžujem odmalička ale asi pred troma..štyrma rokmi som začala boardovať...lebo som si chcela dokázať, že keď to vie segra ja to viem tiež áno som mladší súrodenec a podotýkam, že mi to teraz ide neporovnateľne lepšie než jej ale k veci...učila som sa sama, raz som mala inštruktora asi jednu hodku ma učil to čo som už dávno vedela..škoda peňazí to bola ale pekný bol no takže aspoň to :3
hoci na začiatku som ani poriadne chodiť nevedela lebo som bola tak strašne doudieraná a dokonca som mala také pády, že som myslela, že končím aj som na to zanevrela ale vrátila som sa k tomu...a teraz si idem jak kralis (inak som skromna )..proste top pocit je to keď niečo robíš a naučil si sa to sám...takže podľa mna ser na inštruktorov trochu zamakaj, neboj sa na svahu...riskuj, zjebkaj sa kľudne, padať budeš veľa a pohodička dáš to časom ľavou aj pravou zadnou aj prednou...či jak sa to vraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
hoci na začiatku som ani poriadne chodiť nevedela lebo som bola tak strašne doudieraná a dokonca som mala také pády, že som myslela, že končím aj som na to zanevrela ale vrátila som sa k tomu...a teraz si idem jak kralis (inak som skromna )..proste top pocit je to keď niečo robíš a naučil si sa to sám...takže podľa mna ser na inštruktorov trochu zamakaj, neboj sa na svahu...riskuj, zjebkaj sa kľudne, padať budeš veľa a pohodička dáš to časom ľavou aj pravou zadnou aj prednou...či jak sa to vraví