Este dodam k @1 ze je uplne jedno kolko vrecusok/lyziciek caju v tom pol litre vyluhujes, z pol litra caju ti vzdy ostanu 4 polievkove lyzice cisteho prasku.
ide o to ze nechcem luhovat caj ale nieco co ma podobnu konzistenciu a tiez je to rozpustne vo vode iz v beznom mnozstve to ma mierne omamne a trosku stimulacne ucinky preto ma zaujima ako by to na cloveka fungovalo v koncentrovanej forme
@xxar3s pokial viem thc nie je rozpustne vo vode, takze ya nevyvari do nej, jedine ze samotne rastlinky rozvaris na kasu, a to potom bude rastlinkova kasa, nie cista ucinna latka. thc je rozpustne v tukoch, preto najzakladnejsi recept na varenie z travy je bud kakao (lebo mliecne tuky), alebo maslo.
@midnight ale ani thc nejdem odparovat - na trhu je dostupna aj synteticka nahrazka thc okrem toho (prirodny) hasis je vlastne koncentrat takze tu by som uz zbytočne objavoval ameriku... a viem ze thc je rozpustne v tuku a alkohole ved preto sa z toho robi "mlieko"
ide o inu latku neprezradim aku lebo najprv z toho chcem urobit koncentrat a vyskusat, mimochodom je to legalne. v malom mmnozstve to ma stimulacne ucinky (trosku ta to naspeeduje) a okrem toho to sposobuje aj miernu euforiu a zlepsuje sustredenost a nespozoroval som na to ziadne vedlajsie ucinky aspon teda v malom mnozstve. keby som z toho urobil koncentrat mozno by sa efekt zosilnil. akurat myslim ze sa to musi odparovat pri izbovej teplote lebo neviem ci pri vyssej teplote by sa to neznehodnotilo
Ak je tá látka vo forme roztoku tak ti to stačí zahustiť varením (alebo inak), nie? A ak je v nejakej inej forme tak rozpustiť v malom množstve vody. Nechápem však načo to chceš šnupať keď absolútne nevieš či ti to nerozleptá sliznicu a či to vôbec bude mať účinok. A ešte k tomu sa to pýtaš názor na niečo čo nám ani nechceš povedať čo to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ide o inu latku neprezradim aku lebo najprv z toho chcem urobit koncentrat a vyskusat, mimochodom je to legalne. v malom mmnozstve to ma stimulacne ucinky (trosku ta to naspeeduje) a okrem toho to sposobuje aj miernu euforiu a zlepsuje sustredenost a nespozoroval som na to ziadne vedlajsie ucinky aspon teda v malom mnozstve. keby som z toho urobil koncentrat mozno by sa efekt zosilnil. akurat myslim ze sa to musi odparovat pri izbovej teplote lebo neviem ci pri vyssej teplote by sa to neznehodnotilo