Odkedy si pamätám sú moje sny plné smrti - buď sa ma snaží niekto zabiť (či znásilniť) alebo ja niekoho zabíjam. Alebo niekto niekoho zabíja a ja sa dívam. Alebo ma mučia. Keď som bola malá sa mi dosť často snívalo o trhaní nechtov... no čo, life is good
veselé sny sa mi nezvyknú snívať. Ale vždy sú zaujímavé. V poslednom čase sa takmer vždy odohrávajú v nejakých aztéckych alebo inkských ruinách. Sú super len si ich zväčša pamätám tesne po zobudení alebo tesne pred zaspatím.
mám ťažký spánok,čiže obvykle sa mi nič nesníva(resp.aspoň si nepamätám žeby sa mi),a ked aj hej,tak je to najväčšia kravina....minulú noc sa mi náhodou snívalo.... tak väčšinou sa mi snívajú také hororové veci... raz sa mi dokonca snívali aj pokračovania sna
ja som minulu noc v sne povedala mojej triednej že nanu z vysoka serem :ppp a nechapem prečo ale furt ked kukam niečo a je tam niečo strašne nechutne tak sa mi otom sniwa blee najhorši bol ten pawuuk chlpaty hnusnyy
ja si sny nepamätám, ale v poslednej dobe mám úplne šibnuté sny, kde sú aj zvery všelijaké, väčšinou ma niečo naháňa, alebo je to niečo nechutné ako naposledy obrovská čierna stonožka a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Moje sny väčšinou nie sú veselé, ale skôr desivé, a o také sa radšej deliť nebudem.
asi mi hrabe