mne sa dost malo sniva...ale to je spojene si myslim aj zo stresom, psychickou unavou a dusevnym nepokojom ked chodim spat viac menej vyrovnana tak sa mi semt am cosi prisnije aj ked si to moc nepamatam
@alchemille óóó, tak prepáč, že som ťa rozčertila svojou nekonečnou tuposťou a hlúposťou a ty, pani úžasná a vzdelaná (všetko som videla a počula) si mi najprv vynadala do trapákov a až potom vyjadrila svoj názor. Nehovorím ti to preto, lebo sa chcem hádať, ale preto, lebo tak tvoj komentár znie - namyslene a arogantne Takže nabudúce sa zamysli nad pôvabom odpovede do diskusie.
vždy sa sniva ide len o to ci si sen zapamatas..ja si sny nepamatam prakticky nikdy..jedina vynimka je ked je sen brutalny a vacsinou sa zobudim spoteny a som rad ze to bol len sen...len vtedy si pamatam...neviem preco to tak je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale hej, zdá sa mi, že keď som bola menšia, snívalo sa mi viac (hlavne také sny, po ktorých som sa celá vystrašená a spotená zobudila a plakala som
..
moja mama tvrdí, že to preto, že som vkuse nevyspatá.
V predskolskom veku mas kazdy den nejaku novu skusenost , mozog dietata toho analyzuje najviac lebo vsetky podnety su pre neho nove....
Ak sa ti vela sniva, znemanea to proste, ze vedies zaujimavy zivot.
Moja, ked mas pred kramami, tak sa vybur niekde inde a nie na mne
Sa zmier s tym, ze su na svete aj protivni ludia.