Najdivnejšie asi ked mi také dve holohlavé obludy chceli rozpučiť hlavu (asi som pred spaním jedla niečo ťažké). Najhrôzostrašnejšie bolo ked som svoju starkú dosekala nožom (nič proti nej nemám) a najkrajšie sú všetky sny v ktorých snívam o chutnom jedle (vždy práve kedy by som sa už mohla doň zahryznúť sa prebudím) alebo lietam.
chytať ryby na bajkale do 15m priezračná voda to bol najkrásnejší zážitok tá príroda proste úžas jediná jedna plastová fľaša zahodená tam nebola v okruhu sto kilometrov
najhrôzostrašnejšie - že po mne liezli milióny tarantúl (vtedy som si zaumienila, že ako pomstu za túto traumu raz zjem nejakú tarantulu
alebo keď som bola asi druháčka, tak sa mi snívalo, že sa všetci z našej školy premenili na hady... a potom som z toho bola celá posratá, ani som o tom sne nikomu nepovedala, lebo vraj "keď to niekomu poviem, tak sa to určite splní"
najdivnejšie - že som sa bozkávala s J.G. Tajovským, keď bol mladý doteraz nechápem, že o čo tam išlo
Minulú noc: Vstala som, vychystala som sa do školy a prežila celý deň v celkom reálnej rovine až na to, že každá udalosť, o ktorej som vedela, že ma čaká, dopadla katastroficky, najhoršie ako mohla. Na to som sa naozaj zobudila a zistila, že som ešte ten deň neprežila. Riadne mätúce, ale je skvelé pomyslieť si: "Bol to len sen."
Momentálne ma napadli dva, jeden v ktorom ma chcela zabiť moja vlastná mama a babka ma chránila...to mi bolo až zle ráno a potom taký kde u mojej baky nejaký starý zlý ujo preklínal našu rodinu a rozbehol sa po mne a ja som sa nemohla pohnúť z miesta :/
to boli také najhoršie, a najlepšie spomínať nebudem, lebo je to chúlostivé
pred asi dvomi týždňami, keď som bola preč s @flyingslife som v sne prežila smrť svojej matky, plakala som pri jej truhle, následne som musela vybavovať celý pohreb sama, lebo brat a otec sa zrútili a ako bonus, zažila som aj pohreb otca...videla som sa sedieť pri truhlách, revať na cintoríne, dokonca som sa zobudila na to, že vzlykám, plačem a mám úplne mokrý vankúš...
prebrala som sa a ešte stále som plakala...najprv preto, lebo som si myslela, že je to skutočné, neskôr preto, lebo som bola vďačná za opak...
no bola som tak rozhodená, že som musela Miška zobudiť, nakoľko ma pohltila panika a zle sa mi dýchalo...
a nič takého sa mi pred tým nestalo...nikdy...
ale mám na to racionálne odvodenie (okrem maminých rečí, že ju dostanem do hrobu), zjedla som pred spaním (okolo 2-3 v noci) veľmi veľa čokolády a banány v čokoláde a bagetu...
-----
a divná vec...vlastná svadba sa mi snívala... a pôrod a bolo to megadivné
najkrajsie..hmm ze som bola s clovekom ktory byva daleko a este sme sa nikdy nestretli ...najhorsie ked som videla ako zastrelili naj kamosku,ked nas(mna a par priatelov) prinutil nejaky psycho manik skocit z mosta pod ktorym boli kamene.. a dalsi taky ked som sa topila vo vani a nemohla som sa vynorit...najdivnejsie? ..asi ked som jedla mimozemstanov s platkovym syrom aleboo ked som namiesto dietata drzala plačúcu tekvicu
ja mam rad zaspavanie s chladnou stranou vankusa na tvari. no tak to je taky moj ritual ze si pred spanim dam vankus na hlavu nachvilu pre "uvolnenie". a raz sa mi stalo ze som s tym vankusom zaspal na hlave a mal som sen kedy som bol na "pusti" skor ako taka preria, step z americkych filmov kde lietali po ceste tie take chuchmace a bola rovna cesta po ktorej slo auto a nejako sa tam objavili dve mnisky oblecene v ciernom ruchu, nemali tvare len bol zachovany tvar tej ich roby co nosia na hlavach. a v tom momente som sa zobudil : )
moj najdivnejší sen bol o tom že som vedela že som v sne a strašne som sa chcela prebudiť....bolo to divné bola som na hranici prebúdzania sa zo sna ale pritom som ešte stále snívala....a další vždy ked sa mi sníva o lietaní napr.v lietadle tak zakaždým niekto v mojom okoli umrel...
najdivnejšie sny: tesne pred skúškami v autoškole...prišla som na cvičisko a bolo rozkopané, policajt povedal, že skúška bude taká, že bicyklom okolo vykopanej jamy a nespadnúť do nej alebo bola som s kamarátkami v kúpeľoch a bola tam akási geriatria a starali sme sa tam o tie babky pričom mne to vôbec nešlo...potom sa zrazu otvorili dvere a tie babky sa tam začali spúšťať po tobogáne
Ale niekedy mam aj take divne a si myslim že nesom jedina, že tesne pred spaním mam pocit že padáám a padáám ako z nejakej skaly alebo lietadla dolu a potom tak sa strhnem z postele, že si myslim, že to je skutočnosť... no brrrr... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a co mate vseci s tymi snami teraz ?
asi to nepatrí do kategórie najkrajšie, najhrôzostrašnejšie a najdivnejšie, ale inak to bolo strašne vtipné
najhrôzostrašnejšie - že po mne liezli milióny tarantúl (vtedy som si zaumienila, že ako pomstu za túto traumu raz zjem nejakú tarantulu
alebo keď som bola asi druháčka, tak sa mi snívalo, že sa všetci z našej školy premenili na hady... a potom som z toho bola celá posratá, ani som o tom sne nikomu nepovedala, lebo vraj "keď to niekomu poviem, tak sa to určite splní"
najdivnejšie - že som sa bozkávala s J.G. Tajovským, keď bol mladý doteraz nechápem, že o čo tam išlo
Nabudúce pôjde v televízií Leví Kráľ a budú fóra o tom, že aké je vaše najobľúbenejšie divoké zviera, resp. šelma....
Detičky...
to boli také najhoršie, a najlepšie spomínať nebudem, lebo je to chúlostivé
prebrala som sa a ešte stále som plakala...najprv preto, lebo som si myslela, že je to skutočné, neskôr preto, lebo som bola vďačná za opak...
no bola som tak rozhodená, že som musela Miška zobudiť, nakoľko ma pohltila panika a zle sa mi dýchalo...
a nič takého sa mi pred tým nestalo...nikdy...
ale mám na to racionálne odvodenie (okrem maminých rečí, že ju dostanem do hrobu), zjedla som pred spaním (okolo 2-3 v noci) veľmi veľa čokolády a banány v čokoláde a bagetu...
-----
a divná vec...vlastná svadba sa mi snívala... a pôrod a bolo to megadivné
neznášam, ak sa mi sníva že som niekde a som nahá, alebo že som vo vlaku a nestíham vystúpiť.
a keď začínam byť chorá tak mi v snoch behajú balvany po nitkách. vtedy viem že budem velmi chorá.
všetky tieto vyššie spomenuté motívy snov sú opakujúce sa.
Zas som nevidela