alebo raz sa mi snivalo ze som sa korculovala na takom betonovom ihrisku, ale bolo z nejakeho dovodu zamrznute..no a ako som korculovala tak som prisla k miestu, kde bola taka cedulka zapichnuta, ze pozor tenky lad..a kamratka ze to je picovina , ze pod ladom jebeton a presla cez to..
a jasne ze sa zacala topit
tak som ju chcela zachranit ale aj ja som sa prepadla..
no a potom som sa zobudila..le taky pocit jak keby som sa naozaj topila som mala..bolo to hnusne uplne..
dnes som napriklad skocila do nejakeho bazena a zacala som sa topit...ked ma vytiahli tak som len videla ako na dno bazena plava obrovsky pramen mojcih vlasov....a o chvilku na to som bola cela plesata
a dalsi sen bolo ze som mala hrat v meste teinov (herecku kareiru som vzdala asi pred piatimi rokmi a na mesto tienov som nevidela ani len ukazku) a chceli odomna aby som sa ostrihala dohola ........ktovie kde na to chodim
Raaz mi vypadnnu, potom sa kyvu. JE to hnusne, rano sa zobudim a pekne si ich vsetky skontrolujem
Raz som pozerala v snari co to znamena, a zistila som, ze mi zomrie blizka osoba. Fuuuu tak mne by uz musela pomriet cela rodina, keby to bola pravda A to mi zomrela iba prababka, ked ssom mala 6
ale ja som na svoje vlasy strasne citliva takze toto su este sny ktore by sa dali nejak vysvetlit
a spomenula som si na dalsi sen.....skoro pred týždnom som robila cestoviny, a tuto noc sa mi snivalo ze som frajerovi hovorila ze som do nich zabudla dat olej (neviem prečo )
vtipnejsie uz bolo ked so msa rano zobudila s tým že do tých cestovin naozaj mal ist olej (olivovy
v poslednom blogu na konci. ale lol este sa mi snivalo, ze sme boli v nejakej restauracii a boli tam malikova a slota a zacali sa medzi sebou vypravat madarsky a potom sme v kuse pili nieco palene lol
mne sa stále sníva, že sadím zemiaky s kamarátovou babkou. ale čo sa týka snov, tak to brat mojej babky má brutálne prorocké sny! sníva sa mu o panne márii a ježišovi a fakt je to zaujímavé. idem jeden prepísať do blogu tuším. alebo nie teraz. niekedy nabudúce.
Ja si ich nepametam ale nahodou vcera som si zapametal. Zomrel som a potom sa rozpravala niekde moja dusa, mozog a podvedomie a bol to velmi zaujimavy sen vdaka tym rozhovorom a nejak az prilis vela spolocneho s realnym mal spolocne
mne sa snivalo ze som bola tehotna a nevedela som s kym to bolo strasne a este taka blbolst ze som hrala za nejaky slavny futbalovy tim, dvakrat som zle kopla z posadili ma za to uz navzdy na lavicku asi preto neznasam futbal
mne sa raz snival taky divný sen z ktorého som mala strašne čudný pocit,takže bola som v lese v pyžame s dekou v ruke a som bežala hlbšie a hlbšie do lesa pritom som nič nevidela ale vedela som že tam mám ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mam aj podivnejsie ale tie radsej nebudem zverejnovat
a jasne ze sa zacala topit
tak som ju chcela zachranit ale aj ja som sa prepadla..
no a potom som sa zobudila..le taky pocit jak keby som sa naozaj topila som mala..bolo to hnusne uplne..
a si moj pes lahol na moj krk
dnes som napriklad skocila do nejakeho bazena a zacala som sa topit...ked ma vytiahli tak som len videla ako na dno bazena plava obrovsky pramen mojcih vlasov....a o chvilku na to som bola cela plesata
a dalsi sen bolo ze som mala hrat v meste teinov (herecku kareiru som vzdala asi pred piatimi rokmi a na mesto tienov som nevidela ani len ukazku) a chceli odomna aby som sa ostrihala dohola ........ktovie kde na to chodim
6. mozno to znamena ze budes vyrabat parochne
Raaz mi vypadnnu, potom sa kyvu. JE to hnusne, rano sa zobudim a pekne si ich vsetky skontrolujem
Raz som pozerala v snari co to znamena, a zistila som, ze mi zomrie blizka osoba. Fuuuu tak mne by uz musela pomriet cela rodina, keby to bola pravda A to mi zomrela iba prababka, ked ssom mala 6
ale ja som na svoje vlasy strasne citliva takze toto su este sny ktore by sa dali nejak vysvetlit
a spomenula som si na dalsi sen.....skoro pred týždnom som robila cestoviny, a tuto noc sa mi snivalo ze som frajerovi hovorila ze som do nich zabudla dat olej (neviem prečo )
vtipnejsie uz bolo ked so msa rano zobudila s tým že do tých cestovin naozaj mal ist olej (olivovy
ja si sny nepamätám... a neviem prečo, ale jabuuuučko mi to určite pri vhodnej príležitosti vysvetlí
noooo sak si precitajte a povecte sami co si o snoch myslite
o tych mojich