sem tam,zvyknem sa v strede sna ztrhnut a uvedomit si ze dedko uz nezije, v sne akoby zil v sucastnosti...a ked smutne oznamym rodine aj jemu ze uz nezije a je to zrejme len sen,vacsinou ma objime a povie mi ze vsetko bude dobre,aby som sa nebal...vtedy sa zvacsa vzdy spokojne zobudim,s takym kludnym pocitom...tieto sny si neviem vysvetlit,vzdy je to len s nim sen
nope, dokonca je aj dosť výnimka že by sa mi snívalo vôbec s existujúcimi ľuďmi. a ešte ojedinelejšie je, že keď sa mi sníva s existujúcimi ľuďmi, tak dotyčný aj vyzerá tak ako v realite. obvykle vyzerá úplne inak, len proste viem že je to ten a ten...
A hej, sniva, ale nejak to neriesim, je to sen predsa...
Viac ma fascinuje ze sa mi zvykne snivat so spoluziakmi a spoluziackami zo zakladnej skoly, ktorych som dobrych 10 rokov nevidela - a v tom sne su dospeli vsetci, tj. nejak mi mozog "vygeneroval" ich dospelu podobizen
Mne keď zomrel starý otec čo je cca. 5 rokov dozadu sa mi o ňom prvých pár mesiacov snívalo. A " pointa " tých snov bola vždy taká, že síce zomrel ale nie je mŕtvy..., Jeho smrť som vnímal ako prirodzenú samozrejmosť kolobehu života ale moje podvedomie mi to spočítalo práve tými snami. A prebúdzanie sa z tých snov, kde ma starký presviedča, že žije ale pritom tomu tak nie je bolo pre mňa dosť deprimujúce...
@matthew322 mne nedavno zomrel dedko.. a velmi ma deprimuje to že keď sedím v kuchyni a pozrem sa na jeho miesto.. a on tam nieje... tak to mi je fest zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A hej, sniva, ale nejak to neriesim, je to sen predsa...
Viac ma fascinuje ze sa mi zvykne snivat so spoluziakmi a spoluziackami zo zakladnej skoly, ktorych som dobrych 10 rokov nevidela - a v tom sne su dospeli vsetci, tj. nejak mi mozog "vygeneroval" ich dospelu podobizen