Stalo sa vam uz niekedy ze sa vam vas sen opakoval? Nemuselo to byt pravidelne kazdu noc. Alebo ze sny na seba nadväzovali? Napr. raz sa vam nieco sniva a za par dni sa vam tento sen sniva a poktacuje tam kde ste sa zobili pred tym. Cim to je?
veľmi nie, skôr že len niektoré veci z jedného sna sa premietnu do druhého. proste v jednom sne som začal fajčiť a občas si aj v iných snoch zafajčím. alebo proste udalosti, ktoré sa mi snívali, zase nadväzujú na iné sny
A hej, môže sa stať, že jeden sen sa plynule premení do iného, alebo že v ďalšiu noc pokračuješ tam, kde si skončila. Čím to je? No, okrem iného asi tým, že v snovej realite niečo také ako lineárne plynutie času neexistuje, a ak áno, tak len na uľahčenie orientácie.
To nadvazovanie malo podla mna na svedomi to, ze sa mi snivalo o tom, co som velmi chcel a pred spanim som na to myslel.. Tak som sa v sne k tomu potom vzdy vratil. A asi kazdemu sa uz opakovali sny, co poznam ludi, boli to vacsinou nocne mory, ale nic hrozne.. Ja som to mal ako maly tiez, teraz sa mi snivaju paradne sny a uzivam si ich, preto najviac milujem spanok..
v poslednom čase sa mi už vari zo 5x prisnil dátum 27.7.2017, bol vidieť na veľmi jasnej oblohe a v pozadí bolo tiež vidieť nejaký obrovsky objekt, ako by sa približoval k zemi...
neviem čo to ma znamenať, nakoniec uvidíme, čo sa stane, mne sa sny vyplňajú....
stalo sa mi to párkrát, raz som mala 2x rovnaký sen, potom som mala 3x sen na rovnakom mieste len s inými účinkujúcimi a raz aj pokračoval sníček bolo to creepy ale zaujímavé
@marcello1111 Hm, zaujimave. Moje sny su vacsinou o tom co velmi chcem.. Cize pointou su ludia ktorych uz asi neuvidim, alebo veci, ktore tak skoro mat nebudem. Alebo sa to deje na miestach, kde by som chcel ist... A mam take vlastnosti, po akych tuzim, ale nemam osobnost na to byt taky.
raz som mala sen na pokračovanie. vtedy sa mi snívalo o tom že som lese našla jaskyňu a v nej boli dobrý vlci a v zajatí držali zlých vlkov... no a druhú noc to pokračovalo. bol to veľmi krásny sen, tak zvláštne dobrý pocit som z neho mala
mne sa stalo že som mal určité sny už 2x možno aj 3x ... samozrejme možno aj s odstupmi nejaký ten mesiac či rok. Ale proste úplne to isté ... Ale nikdy sa mi nestalo že by som niekde príbeh stopol... a druhýkrát by odtiaľ začal alebo že by pokračoval...
Ale tak ja moc nesnívam, kedže tých 5 hodín čo spím na sen nestačí, keďže sny sú až v tom úplne poslednom štádiu ... sen mám tak raz, dva krát do týždňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A hej, môže sa stať, že jeden sen sa plynule premení do iného, alebo že v ďalšiu noc pokračuješ tam, kde si skončila. Čím to je? No, okrem iného asi tým, že v snovej realite niečo také ako lineárne plynutie času neexistuje, a ak áno, tak len na uľahčenie orientácie.
Mne sa skôr stáva, že ak si veľmi prajem keď sa zobudím v noci, viem, že bude ten sen pokračovať keď opäť zaspím.
neviem čo to ma znamenať, nakoniec uvidíme, čo sa stane, mne sa sny vyplňajú....
ako povieš zajačik....
Ale tak ja moc nesnívam, kedže tých 5 hodín čo spím na sen nestačí, keďže sny sú až v tom úplne poslednom štádiu ... sen mám tak raz, dva krát do týždňa