Veľmi by ma zaujímalo, ako su na tom ľudia so snami. Pýtal som sa viacero ľudí a väčšina mi odpovedala : Založiť rodinu, kúpiť dom, nájsť si dobrú prácu. To je všetko? Žiadne ďalšie sny? Mám minimalne 100 ktoré by som vedel vymenovať. To len ja som taký?
Ja mam práveže úplne opačné sny ako tie klasické ako rodina, dom, auto a práca.. To ani nie je sen, ale stereotyp každého človeka.. Len na tie svoje sny nemám financie
ja mám také skôr nemateriálne sny, ani nie že rodina doslova ale hlbšie vzťahy s ľuďmi s ktorými by sme mohli byť k sebe čo najviac otvorení a dôverovali by sme si navzájom a mali sa úprimne radi .. ani to doslova nemusí byť partnerka, pretože toto je dnes veľmi náročné vybudovať si vzťah na takých hodnotách, stačili by mi skutoční priatelia ... samozrejme nejaký lahký, časovo nenaročn a obsahovo prijemny zdroj financii a fajn lokalitu na bežné žitie, fakt vtedy by som bol spokojný veľmi
ale dosť som aj znížil z nárokov ale to je možno normálne, človek časom viac aj pozerá na realitu a reálne možnosti a stráca tie prvotné ilúzie ktoré sa daju dosiahnuť len velmi ťažkou náhodou alebo vôbec
Tiež ich mám viac.. taký ten byť v živote spokojná a s niekym sa delit o radosti aj trápenia
A potom letiet balónom, vydať knižku, ktorú si doplnim vlastnými drobnými ilustráciami, vidieť polarnu žiaru, navštíviť Amsterdam a ísť na pizzu Chrisom Martinom a Danom Reynoldsom.
@sianagirl245 Taaakže:
Zopár cestovateľských: Zažiť karnevaly v Riu, prejsť na najväčšom ziplane v Paraguay, pozrieť si na Island polárnu žiaru, ísť na byčie zápasy v Španielsku, dať si poctivú pizzu v Paríži, precestovať Nový Zéland, to je zázračná krajina sama o sebe, zatancovať si s partnerkou v záhrade sakúr v Japonsku, zabehať si na Čínskom múre (aj keď sa mi zdá, že je to zakázané ) zaplávať si s delfínmi v Indickom oceáne. Zajazdiť si na ťavách niekde na Sahare Určite navštíviť aj tučniaky z Madagaskaru
Zopár športovo dobrodružných: Tandemový zoskok (to už vieš), v Poľsku na Bunjee Jumping, zajazdiť si na štvorkolkách v púšti, splaviť rieku, vyjsť na nejakú vysokú horu (aspoň 5000ku), chcel by som sa naučiť jazdiť na snowboarde aaa ak sa považuje tanec za šport, tak sa chcem naučiť tancovať swing, salsu a bachatu . Chcel by som vyskúšať let balónom a zajazdiť si na rally aute nejakom aaa ísť na školu šmyku
Teraz také umelecké trošku : Chcel by som napísať knihu, mať výstavu fotiek, namaľovať nejaké fakt úžasné dielo, možno aj vymyslieť nejaký nový štýl, chcel by som vymodelovať niečo z hliny, urobiť jeden obrovský obraz za použitia quilingu (keď sa to tak píše), možno neuveríš ale aj sa naučiť štrikovať
A zvyšné z každého rošku trošku : Kúpiť si boomerang a naučiť sa s nim hádzať, skočiť z obrovskej výšky do vody, naučiť sa variť ako Jamie Oliver , chcem mať psa borderskú kóliu a chcel by som s ňou ísť aj na súťaž, vlastne kde by som si mohol splniť aj sen vyhrať nejakú súťaž chcem sa naučiť španielsky, taliansky, japonsky. Chcem sa naučiť nejaké bojové umenie. Na moje staré kolená (ako 70 ročný ) by som sa chcel venovať bylinkám a preskúmavať krásy prírody a učiť sa ich porozumieť
Taaak ... taký krátky súhrn ale ešte toho je ... ale niektoré sú osobné tak napr. tie tu nebudem písať
@melancholik nooo viem o čom hovoríš. Aaa úprimne povedané, ešte som nestretol dievča, ktoré by bolo ku mne otvorené, toto je fakt ťažké nájsť ... Ale priateľov takých mám, takže s tým som spokojný
@neverendingsmile áno, všetko sa dá, ked si to človek zaumieni a bojuje za to ale ja som snílek a mám aj sny, ktoré su mimo realitu napríklad ísť do Rokfortu či do Nekrajiny a podobne, som veľké dieťa no
Ja budem rád len keď budem niekde dostatočne zarábať na to aby som mohol aspoň každý mesiac niečo vraziť do 1 nového tetovania a je mi jedno aj keby mám bývať v garsónke, mne by stačilo.
@primitiv mám PS4 ale čakal som rok dokiaľ som si ho zahral a bola to najlepšia investícia v mojom živote ... ten pocit, že to idem konečne hrať a ten first feel po tom ako som videl niekoľko letsplayov a počúval soundtrack a videl veľa vecí ... tomu sa nevyrovná azda nič ...
@padre557 to sa máš ja som skôr pc-čkár. nič proti konzolám a ich exkluzivitám, ale radšej si zahrajem hru na počítači (najmä ak ide o strieľačku, na gamepade sa mi strašne zle mieri).
@primitiv tie strielačky boli zo začiatku ťažké ale už som si zvykol ... navyše mňa FPS hry nebavia skôr RPG a príbehovky ako The Last of Us, Until Dawn atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale dosť som aj znížil z nárokov ale to je možno normálne, človek časom viac aj pozerá na realitu a reálne možnosti a stráca tie prvotné ilúzie ktoré sa daju dosiahnuť len velmi ťažkou náhodou alebo vôbec
A potom letiet balónom, vydať knižku, ktorú si doplnim vlastnými drobnými ilustráciami, vidieť polarnu žiaru, navštíviť Amsterdam a ísť na pizzu Chrisom Martinom a Danom Reynoldsom.
Zabudol si na Kaliňáka a Bugára.
Zopár cestovateľských: Zažiť karnevaly v Riu, prejsť na najväčšom ziplane v Paraguay, pozrieť si na Island polárnu žiaru, ísť na byčie zápasy v Španielsku, dať si poctivú pizzu v Paríži, precestovať Nový Zéland, to je zázračná krajina sama o sebe, zatancovať si s partnerkou v záhrade sakúr v Japonsku, zabehať si na Čínskom múre (aj keď sa mi zdá, že je to zakázané ) zaplávať si s delfínmi v Indickom oceáne. Zajazdiť si na ťavách niekde na Sahare Určite navštíviť aj tučniaky z Madagaskaru
Zopár športovo dobrodružných: Tandemový zoskok (to už vieš), v Poľsku na Bunjee Jumping, zajazdiť si na štvorkolkách v púšti, splaviť rieku, vyjsť na nejakú vysokú horu (aspoň 5000ku), chcel by som sa naučiť jazdiť na snowboarde aaa ak sa považuje tanec za šport, tak sa chcem naučiť tancovať swing, salsu a bachatu . Chcel by som vyskúšať let balónom a zajazdiť si na rally aute nejakom aaa ísť na školu šmyku
Teraz také umelecké trošku : Chcel by som napísať knihu, mať výstavu fotiek, namaľovať nejaké fakt úžasné dielo, možno aj vymyslieť nejaký nový štýl, chcel by som vymodelovať niečo z hliny, urobiť jeden obrovský obraz za použitia quilingu (keď sa to tak píše), možno neuveríš ale aj sa naučiť štrikovať
A zvyšné z každého rošku trošku : Kúpiť si boomerang a naučiť sa s nim hádzať, skočiť z obrovskej výšky do vody, naučiť sa variť ako Jamie Oliver , chcem mať psa borderskú kóliu a chcel by som s ňou ísť aj na súťaž, vlastne kde by som si mohol splniť aj sen vyhrať nejakú súťaž chcem sa naučiť španielsky, taliansky, japonsky. Chcem sa naučiť nejaké bojové umenie. Na moje staré kolená (ako 70 ročný ) by som sa chcel venovať bylinkám a preskúmavať krásy prírody a učiť sa ich porozumieť
Taaak ... taký krátky súhrn ale ešte toho je ... ale niektoré sú osobné tak napr. tie tu nebudem písať