maju význym sny?mne sa snívalo o notebooku ktorý som nehala zhoriet .pozerala som sa naneho a nezobrala som ho z ohna....nehala som ho zhoriet.....myslite že to ma volajak vyznam??
mne sa sniva vacsinou to co som predtym zazil, pocul a pod a ono sa to tak divne pospaja dokopy... z kazdeho nieco a dokopy je to bud blbost alebo je to celkom normalne, podla vecere takze nejaky prorocky vyznam snom nedavam
sny hovoria niekedy vela o tvojom podvedomi.. ale co ja viem..mne sa dnes snivalo so stevenom segalom.. a netusim, ako sa mi nabral v sne kedze som nebola jeho obrovskou faninkou..no myslim,ze po tom sne o tom pouvazujem
V snoch sa niekedy vynára to,čo je uložené niekde hlboko v našom nevedomí a dá sa teda z nich niekedy vyčitať aj to,na čo by sme inak neprišli,alebo si to neuvedomujeme v bežnom živote...Ale čo konkrétne ktorý sen znamená a symbolizuje tak to neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
presne...vo sne sa vsetky udalosti dna divne pospajaju niekedy tak divne ze je to vazne vtipne
musíš poznať svoje symboly a asociácie,možno prečítať pár kníh a budeš si ich vedieť vysvetliť