chcem sa spytat ci mate skusenosti so snarmi...a ci sa vam plnia tie predpovede...kamaratke sa v poslednej dobe snivaju hrozne sny..ked mi o nich hovori mam zimomriavky..a vacsina z nich vraj znamema smrt blizkeho cloveka a podobne..ako kedysi som na to v
sny su pospajane kusky zazitkov z minulosti, to ci vykladom zo snarou veris, to je len a len na tebe. ja som si to nikdy nevykladala, bala by som sa, ze keby tam bolo nieco zle hned tomu uverim. ja totiz verim vsetkemu ale kamaratka si sny vyklada pravidelne a pravidelne sa jej vyklady plnia..na to by som ja s mojimi hororovymi snami nemala nervy
moja mama má asi desiatky rôznych snárov doma,ale ja si nikdy nečítam tie výklady mojich snov...ale niekedy sa mi behom pár dní sen v skutočnosti naplní, aspoň z časti
neplnia sa mi predpovede zo snarov...
ale niektore sny... resp nieco co sa mi snivalo... sa udialo..
nie v tej istej podobe...
ale stalo sa...
snare neuznavam... ale sny maju nieco v sebe...
ja si sny nevykladám, ale tiež mám niektoré sny hororové... si zober, ž eminulé leto sa mi tri noci po sebe snívalo toto: 1. noc: pokúsili sa ma znásilniť, 2. noc: vydávala som sa a 3. noc: rodila som... mesiac po tom som sa bála chodiť sama po ulici a po zotmení som behala domov jak šalená Ale som rada, že sa to nevyplnilo, ja som v tom období ani nespala poriadne, tak strašne som sa bála. Ale tá tvoja kamoška... neviem, čo poradiť, ale treba si uvedomiť, že smrť je bežnou súčasťou nášho života a aj keď nie je príjemná a často bolí, nezbavíme sa jej. Odporúčam uvoľniť sa a nemyslieť na to. Čo má prísť, príde.
Na koniec len chcem povedať, aby ste ma nebrali ako chladnú mrchu bez citov, ja si len uvedomujem, ako život chodí a bez smrti by nebol. Aj keď stále bolí... a hlavne vtedy, ak nám zomrie veľmi blízka osoba.
Každopádne držím palce, nech to tvoja kamarátka zvládne.
Jeden sen co si pamatam ze som havaroval . A o take dva tyzdne som havaroval presne na tom mieste kde sa mi to snivalo..no nie presne ale par metrov odtial cca 20m
Keď som bol mladší tak sa mi občas niečo snívalo a potom sa to aj splnilo. Ale boli to iba hmlisté somariny na typ nájdem v lyžiarke veľkonočné vajce. ( a neskôr som ho tam potom naozaj našiel )
Naposledy sa mi to však stalo v 13-tich
Na snáre však veĹmi neverím. Človek si ich môže vyložiť akokoľvek.
ja som si prave myslela ze vo snoch sa deje to co chceme v podvedomi aby sa naozaj dialo....ale teraz sa mi snival taky sen ze naozaj by som chcela aby sa to stalo len problem je v tom ze tam bolo neco co by som urcite nchcela...ale predpovediam a snarom a takym blbostiam neverim
to so zubami je pravda. pred niekolkymi tyzdnami sa spolubyvajucej snivalo s nimi a o niekolko dni sa dozvedela, ze znamy je v kome a dlho to uz nepotrva.....
A mne ked sa s niva s kostolo, cintorinom a tak, tak........... no proste niekto zomrie. Stalo sa to uz asi 4x
podla mna sa sny neplnia
lebo keby tak uz som davno mrtva
a nieje dobre verit snarom lebo to napisal jeden clovek ktory to napisal napriklad pre srandu
verím, Že sny niečo znamenajú...alebo chcú ukázať na niečo s minulosti
ale aby som si ich vykladala a strachovala sa celé dni len kvôli snu?..tak to by ma fakt nebavilo...čo má prísť to príde...a aj bez nejakého hrozného sna
Ano plnia. ale musiis mat kvalitny snar lebo v niektorych su popisane sprostosti.. ale vsetko sa da ovplyvnit, na to sa ti to sniva, aby si to mohla zmenit teda tvoja kamaratka....
ja som citala akurat len par veci, no nejako tomu neprikladam vyznam, neviem, ci je to pravda...ale kazdopadne som uz viackrat pocula, ze ked sa ti sniva, ze niekto zomrie, tak to znamena, ze bude dlho zit - a to je povzbudzujuce
Snáre sú blbosti. Sny znamenajú pre každého niečo iné, každý by mal rozmýšľať, prečo sa tu to-ono snívalo a čo by to asi mohlo znamenať.
Mne sa dosť často stáva, že čo sa mi sníva, to sa stane aj realitou...
sestre sa raz sen splnil.. smrť v rodine.. ale to bolo len raz.. inak ništa.. keby sa mi splnia vymrela by už celá moja rodina a aj ja takže na snár neverím
hm mne s akazdu noc sniva ze zomrie jeden clen mojej rodiny a raz sa mi snivalo ze som sa sama podrezala , ale mojej kamaratake sa splnili sny ked sa jej snivalo ze bola nad truhlou uja a o tyzden ho zrazilo auto a druhy sen ked jej mamina prisla k babke a nikto tam nebol a za niekolko dni isla jje mamina k nej a babka lezala mrtva na zemi.....a ja teda dufam ze mne sa te sny nesplnia lebo nerday by som zomrela alebo nebodaj moja rodina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale niektore sny... resp nieco co sa mi snivalo... sa udialo..
nie v tej istej podobe...
ale stalo sa...
snare neuznavam... ale sny maju nieco v sebe...
bohužiaľ to bola pravda...
(dodnes žasnem nad tym ako je to možné.. snáď ľudská intuícia, podvedomie, 6 zmysel? ..)
Na koniec len chcem povedať, aby ste ma nebrali ako chladnú mrchu bez citov, ja si len uvedomujem, ako život chodí a bez smrti by nebol. Aj keď stále bolí... a hlavne vtedy, ak nám zomrie veľmi blízka osoba.
Každopádne držím palce, nech to tvoja kamarátka zvládne.
Naposledy sa mi to však stalo v 13-tich
Na snáre však veĹmi neverím. Človek si ich môže vyložiť akokoľvek.
A mne ked sa s niva s kostolo, cintorinom a tak, tak........... no proste niekto zomrie. Stalo sa to uz asi 4x
lebo keby tak uz som davno mrtva
a nieje dobre verit snarom lebo to napisal jeden clovek ktory to napisal napriklad pre srandu
ale aby som si ich vykladala a strachovala sa celé dni len kvôli snu?..tak to by ma fakt nebavilo...čo má prísť to príde...a aj bez nejakého hrozného sna
ale tak niekedy je to fatk pravda...až ma to desí
Mne sa dosť často stáva, že čo sa mi sníva, to sa stane aj realitou...