Prenasleduje vás v noci sen, ktorý sa stále opakuje dookola? Nedokážete si ho vysvetliť a v každom snári nájdete niečo úplne iné ako v tom predchádzajúcom? Čo sa nám to naše podvedomie snaží tak silno povedať, že nás nenechá v noci pokojne spať?
teraz uz ziaden ale niekedy sa mi snivalo nieco podobne isiel som po schodoch a ked som bol hore tak som spadol a padol a padal a pred dopadnutim som sa zobudil
ja mavam nocne mory..sa v noci potiim jak kon a este rano sa potom bojim mavam moc realne sny,a rano potom neviem ze ci sa to vazne stalo alebo to bol len sen ...
take sny sa mi uz nesnivaju.. ked som bol mensi, pravidelne ma v lese nahanal zubor alebo jelen, ktory ma udupal, nahanal ma ET alebo babika chucky u nas v dome.. v noci som utekal z bytu, nastupil v totalnej tme do vytahu a siel dole.. na kazdom poschodi vytah zastal, dvere sa otvoril a vyskriekol na mna biely ET..
takisto sa mi snivali sny s vytahmi.. tieto sny boli spojene s panelakmi, vzdy sa to odohravalo pod v panelaku alebo NAD panelakom a ja som sa bud vozil v starych vytahoch, ktore sa sli zrutit alebo som sa stveral vo vytahovej sachte po lanach hore.. brr, fajne sny ale
no ja mávam všelijaké sny aj dobré aj zlé... ale všetko je to spôsobené psychikou a tie sny nemusia vždy len niečo znamenať, resp. pred niečím nás varovať ale môže to byť skrátka len dôsledok toho, čo prežívame vo vnútri... takže ak sa niekto niečoho bojí, tak je možné, že máva nejaké také strašidelnejšie sny, či nočné mory
môj najzaujímavejší sen v poslednej dobe (našťastie nemávam nočné mory ak nerátam sen z pred pár rokov, keď ma chceli vydať za jedného z dvoch chlapíkov oblečených v svadobných šatách - aj závoj mali )bol asi taký, že v tom sne som spala a snívalo sa mi niečo, kde som spala a aj tam sa mi niečo snívalo
hmm.. a nedopadla si preto lebo si sa pri tom pade zobudila?.. alebo to proste konci tak z elen padas do prazdna? ... v kazdom pripade je zaklad dopadnut.. to je velmi dolezite v snoch kde padas
pametam si z detstva jednu nocnu moru, mohol som mat tak 5 rokov takze si to uz nepametam uplne.. bolo to o tom ze sme boli na plavarni a nejaka hracka mi padla do vody, ale v tom bazene bola velryba a ja som sa tam bal ist, ale nakoniec som pre tu hracku siel a ta velryba mi zobrala nos. som sa zobudil v noci cely prepoteny vystraseny, triasol som sa, strasne som sa bal, asi minutu mi trvalo kym som si uvedomil ze je to sen.. a ah, ten uzasny pocit ked som si nahmatal na tvari nos, to bolo nieco vyborne
potom este jeden sen som jeden cas maval ze sa mi v mori utopil moj kocur..
a momentalne mi nedaju spavat take sny ze.. je to na dlhsie, ale ak si mozem urobit reklamu, napisal som o tom blog tak ak to niekoho zaujima..
Minule som mala jeden totalne uzasny sen, kedy som si vyvolala 3D spomienku z dna, premietla som si ju a v sne som sa oddelila od svojho ja v tej spomienke a pozrela si to vsetko z ineho uhla... to bolo uplne brutalne
tak mna nic take hrozne nestrasi... najhorsi bol asi sen, ked ma zastrelili od chrbta, alebo som umrela sama uprostred mojej izby, alebo ked som mala v noci sen, ze sa ku mne niekto neviditelny blizil, ked som o polnoci umyvala riad a zobudila som sa na to, ze sa nedokazem pohnut... takze asi tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ten dnesny nemal chybu
takisto sa mi snivali sny s vytahmi.. tieto sny boli spojene s panelakmi, vzdy sa to odohravalo pod v panelaku alebo NAD panelakom a ja som sa bud vozil v starych vytahoch, ktore sa sli zrutit alebo som sa stveral vo vytahovej sachte po lanach hore.. brr, fajne sny ale
a sem tam zvyknu aj mna zabijat
no celkom sranda nestazujem si
potom este jeden sen som jeden cas maval ze sa mi v mori utopil moj kocur..
a momentalne mi nedaju spavat take sny ze.. je to na dlhsie, ale ak si mozem urobit reklamu, napisal som o tom blog tak ak to niekoho zaujima..
» www.birdz.sk/webka/wewo/blog...
a take volnejsie pokracovanie pre zasvetenych :
» www.birdz.sk/webka/wewo/blog...
tak mna nic take hrozne nestrasi... najhorsi bol asi sen, ked ma zastrelili od chrbta, alebo som umrela sama uprostred mojej izby, alebo ked som mala v noci sen, ze sa ku mne niekto neviditelny blizil, ked som o polnoci umyvala riad a zobudila som sa na to, ze sa nedokazem pohnut... takze asi tolko