Pamätám si konverzaciu s jedným z konateľov.. mala som nejakú otázku, tak som za ním prišla a mohli by ste mi prosím poradiť toto toto a toto... On mi pekne povedal čo s mojím problémom a nakoniec povedal a prosím nerob drahoty a tykaj mi
vykáme si, hoci odo mňa nie je ani o 10 rokov starší a je mi to fest debilné, dupľom ešte, keď ma oslovuje "pani učiteľka xy", tak sa cítim ako nejaká stará učka zakaždým mám v takej situácii chuť navrhnúť tykanie, ale bohužiaľ nie som v pozícii, aby som to mohla urobiť
nadriadeným vykám automaticky, iba keď mi až jasne povedali ,,tykaj mi", tak až vtedy som tykala... teraz v novej práci mám bohužiaľ aj pár kolegýň, ktor sú na mojej pozícii, ale vyžadujú si vykanie a aj oni mne vykajú, aj ked som im povedala, že oni mne môžu tykať... proste mi to príde ako strašná hlúposť... stále si dávať pozor, aby si nezatykal, lebo bude zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale aj s nou aj s mojou supervisorkou si tykam