akože.. podľa mňa máme výborný vzťah, ale zas.. sme spolu už asi len tak 2x do roka a veľmi v kontakte nie sme, tak nemôžem tvrdiť, že je jedna z mojich najlepších kamarátok.. ale mám ju asi najradšej aj tak---
je o dva roky staršia, ale niekedy sa správa ako moja druhá mama, stará sa o mňa, poradí mi, vypočuje ma keď ma niečo trápi, môžem sa jej aj donemoty sťažovať a nepošle ma preč a niekedy je to moja kamarátka, chodíme spolu na diskotéky, prípadne len tak von... vždy to tak nebolo, mali sme sa plné zuby, ale čím sme staršie, a stále spolu ďaleko od domova po intrákoch, tak je ten vzťah lepší
je mladší o takmer 6rokov a už konečne máme veľmi dobrý vzťah, nakoľko predtým sa nedalo len tak porozprávať o čomkoľvek. dnes za mnou chodí, aby sa mi vyrozprával, posťažoval, pýta si rady...je to riadne super. a tak isto mu môžem povedať hocičo aj ja. napriek tomu, že niekedy by som ho za tie pubertálne reči a spôsoby vyfackovala, nedala by som ho za nič
mam k svojmu bratovi rovnaky vztah ako @2 . plus je to clovek, ktory v mojom zivote urcitym sposobom zaujal ulohu otca a nad to vsetko je este snad aj jediny, ktory mi moze davat rady do zivota bez toho, aby som si ich pytala.
tak aj napriek desatrocnemu rozdielu, inej rodine a malo mnozstve casu spolu straveneho ju mam rad a myslim, ze ona mna tiez. Ale zvacsa si len nadavame a tak asi ako @8
Moj brat je v puberte a miesto toho aby to s ním trieskalo, nadával mi a mal sprosté poznámky je akurát tak trapný a vychováva ma a prebral mi miesto anjelika v rodine Ale inak ho mám rada a som na ňho nesmierne pyšná
no..s najstarsim bratom do seba trosku rypeme, s druhym najstarsim sa len hadame,ale niekedy najdeme spolocnu rec /niekedymam naozaj pocit ze je schizo/ so sestrou,ktora je mladsia mame super vztah,hadame sa len koli blbostiam ako hudba..a s najmladsim bratom som celkom dobre, som mu skoro ako druha mama
je medzi nami väčší vekový rozdiel .. ale vlastne o to ani nejde .. len máme väčšinou iné záľuby ..teda so sestrou určo a brat aspoň číta(l) knihy a má celkom dobrý vkus na filmy.. čiže máme taký fajn vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
"Smrdíš!"
"Aj ty.
ale važne máme sa radi, len do seba radi rýpeme
ale ink pohoda
Jedna zla veta jeden zly krok......... a uz ju 2 roky nepoznam......
Ale zase, toho päťročného, nevlastného, moc nemusím... Rozmaznaný zasran to je :/
Och.
A s nevlastnými taký...žiadny.
Nevlastná sestra - to isté, aj keď do seba rýpeme @kiksauri
Brat - iba sa zdravíme
Krásna formulácia
Teda mám to brať tak, že v prvej možnosti je implicitne obsiahnutý aj ten sex so súrodencom, či ako?
Je taký môj veľký braček, i keď niekedy sa skôr starám ja o ňho