So vzrastajúcim alkoholom v krvi vám stúpa intenzita smiechu alebo agresivita a neposednosť?
Nemam rad ludi (chlapcov) ktory sa nevedia zmestit do koze ked si vypiju....ked nevedia psychicky zvladnut alkohol....ja sa popritom zabavam ....vymyslam verse a riekanky rozne ....a niekto by pohare hadzal po mne ......dost slabomyselne si myslim.....
ach joo.. a ja to neviem.. a nechystam sa to ani skusat. ved naco
agresivny som ked som nahnevany.. pritulny ked som s niekym specialnym
a to zvysne som i bezne ak treba
jejda, opisujete stav ktoré mam ja, keď si vypijem mlieko
a jeden psychológ spravil typológiu osobnosti podľa toho, ako sa človek správa keď je opitý, v tej teórii hovorí viac o sublimácii a potlačených mechanizmoch, velice zaujímavé
@ misho777 tak to klobuk dolu
Ja robim kraviny a smejem sa este viac ako normalne, a este sa mi nestalo, aby som bol agresivny z alkoholu, akurat raz, ked isli okolo nas ACABy, tak sme vsetci v momente vytriezveli
ja som blazniva,ukecana,odvazna.....ale ak mi niekto nieco spravi som dost agresivna ...ale to je aj odcloveka...ale nemam rada ked niekto pije a vie ze ked ma vypite je agresor
so vzrastajucim alkoholom clovek straca zabrany, ak je niekto haluzak tak haluzi, ak je niekto agresivny tak je este agresivnejsi a lahsie niekoho zmlati.
ja moc nepijeeeem :d ale ked mno raz za cas tak mam taku dobru naladu ze mam chut kazdeho objimat a vtedy som az moc urpimny tgak si wzdy ddozvedia ludia co si o nich mylsim.. ale tajomstva nevytzradim a pijem zo zasady len s ludmi ktorych mam rad aby som im nieco zle nepowedal..aj ked by to bolo zo srandy..ale aj to niekedy rani
Uz par rokov som pil jak besny,ale nikdy som nebol agresivny,stalo sa to len raz,a to bolo v decmbri na dozvukoch,som bol agresivny totalne....Ale malo to aj svoj plus
@tryptaminedream ....no je agresivnejsi a ma viac odvahy chciet zmlatit dakoho ....menej citi bolest..ale to neznamena ze zmlati....ked sa tacka tak mna by urcite nezmlatil....ved nema stabilitu orientaciu a odozvu na podnety asi 4 krat dlhsiu ako triezvy clovek
@29 jasne nemusi to tak byt vzdy, ak je clovek ako povaha nekonfliktny tak to nebude robit. ale zase nesuhlasim ze opity clovek by ta nevedel zmarovat, poznam takych expertov co ked sa najebu tak su jak z retaze odtrhnuti a normalne by ta zmlatili jak sirotu.
Ehm...myslim ze extremne pritulna a moc moc uprimna co sa tyka anzoru na toho cloveka ale moc toho nepoviem a ked aj poviem je to skomolene a domyslene a ano ano velka intenzita smiechu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
agresivny som ked som nahnevany.. pritulny ked som s niekym specialnym
a to zvysne som i bezne ak treba
a jeden psychológ spravil typológiu osobnosti podľa toho, ako sa človek správa keď je opitý, v tej teórii hovorí viac o sublimácii a potlačených mechanizmoch, velice zaujímavé
Ja robim kraviny a smejem sa este viac ako normalne, a este sa mi nestalo, aby som bol agresivny z alkoholu, akurat raz, ked isli okolo nas ACABy, tak sme vsetci v momente vytriezveli
asi tak.
od určitej (a do určitej) hranice nadržaný, ehm...
a proste je to taky relax, ked su vsetci naokolo opiti a strasne moc sa smejeme
ja ked pijem smejem sa trepem pi*oviny a kazdeho mam rad
a agresivny som len ked mam dovod na to