@zmrdak podľa mňa je to dosť také pokrytecké ako si napísal....neviem ale ľudia sú dnes kadejaký+odsudzujem predmanželský sex, je to blbosť spať s niekym pred tým ako sú manželia. Lebo čo budú mať sex a potom sa rozídu? a čo z toho? z tej ženskej urobíš obyčajnú prostitútku a ešte aj ty sa cítiš ako hlupák a máš výčitky svedomia....aspoň tak to ja cítim
Podľa mňa by si to nemal robiť kvôli tomu, že to tak cítiš a nie preto, že odsudzuješ konzumný svet... Pripadá mi to potom akoby si si sa chcel hrať na niečo viac ako my ostatní...
Podľa mňa by si sa nemal starať do vecí ostatných... Ja som ateistka a je veľmi pravdepodobné, že budem mať svadbu v kostole, už len preto, že môj priateľ je veriaci (aj keď nie je taký fanatik ako si ty). Okrem toho, kostol je krajší ako nejaký miestny úrad a netuším či sa u nás dá dokopať farára do nejakej inej sály kde by sa konala svadba.
BTW v minulosti bolo jednoduché nesexovať do svadby keď sa brali 15 roční a mladší
Z jednej strany je to milé, že chceš mať len jednu ženu, ale na druhej strane je to choré. Budeš mať tú jednu, v posteli vám to nepôjde a nakoniec sa odcudzíte. Človek by mal vyskúšať viac partnerov, aby našiel toho s kým mu to nebude klapať iba mimo postele, ale aj v nej. Toť môj názor.
@pavlinkaa teraz mimo temy, ale k tvojej reakcii...to co za sprostost, ze musis mat viac se. partnerov, aby si zistila s kym to klape?.....to nie je ako s kadernikom, toho si vyberiem podla toho....ale mne, mojim, rodicom, ci starym rodicom, stacil jeden partner na cely zivot...a vsetci sme spokojni ......praveze cim ich viac budes mat, tym viac bude porovnavat a stale skusat, elbo stale moze existovat podla teba nieco lepsie, takze k tomu najdokonalejsiemu sa aj tak nedopracujes...len budes dostatocne pretrtkana ......ja nemusim porovnavat, lebo mne to klape dlheeee roky
Vidíš, ty si našla hneď a klape vám to. Každý máme na to iný názor, ty máš svoj, ja mám ten svoj. Možno sa časom zmení, možno nie. Ďalej sa k tomu vyjadrovať nebudem.
ty kokos, neviem si predstaviť, že by som si niekoho vzala bez toho, aby som vedela aký sex s ním bude! nie nie nie nie nie... ľudia si musia sadnúť aj po sexuálnej stránke .
podla mna je svadba v kostole o nicom pre niekoho kto do kostola nechodi myslim ze krajsia by bola na nejakom zamku, palaci, alebo na peknej zahrade a sobasit by mohol starosta alebo primator toho mesta poznam aj take svadby a rozhodne su lepsie ako v kostole podla mojho nazoru pokial niekto nie je nabozny a porusuje aj toto pravidlo, ze spi s buducim manzelom pred svadbou tak naco chce svadbu v kostole? akoze ja proti tomu nic nemam, ale ja aj keby som s nim nespala tak by som to v kostole nechcela
@pavlinkaa no vidíš 100 ľudí 100 chutí a názorov...ja vyznávam iné hodnoty ako je sex vo vzťahu, radšej budem šťastný mimo posteľ ako šťastný len v nej, pre mňa je sex len doplnok....ale už som si zvykol že kvoli tomu som pre ostatných chorý a úbohý
Pozerám sa na to z mojej strany..chodím na cirkevnu školu ale neverím v cirkev..verím v Boha!...Nebudem s aklanať niakemu farárovi v kostole..osobný vzťah s Bohom je oveľa lepší ako vzťah cez modlitby,pre mňa.Neviem modlitbu precítiť tak aby som si sním cez nu vybudovala vzťah.človek môže veriť v Boha a spávať s človekom,ktorého miluje aj bez toho aby boli zosobášený.čo iné im zostáva ked sa chcu vziať pre Bohom ako íst do kostola a zosobášiť sa tam? ...Farár to nerieši,či si sním spala,či nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
na čom fičíš?
BTW v minulosti bolo jednoduché nesexovať do svadby keď sa brali 15 roční a mladší
Z jednej strany je to milé, že chceš mať len jednu ženu, ale na druhej strane je to choré. Budeš mať tú jednu, v posteli vám to nepôjde a nakoniec sa odcudzíte. Človek by mal vyskúšať viac partnerov, aby našiel toho s kým mu to nebude klapať iba mimo postele, ale aj v nej. Toť môj názor.
Vidíš, ty si našla hneď a klape vám to. Každý máme na to iný názor, ty máš svoj, ja mám ten svoj. Možno sa časom zmení, možno nie. Ďalej sa k tomu vyjadrovať nebudem.
Seba môžeš tak isto...
Kto hovorí, že verí V Boha a neverí v Cirkev, je luhár...to povedal Ježiš, ktorý Cirkev založil. Vieš, že veríš úplnému nezmyslu ?