Sedím v obývačke na gauči, idem si dať sprchu, najesť sa a priebežne obvolám ľudí z partie a zistím kde čo ako bude. Potom idem teda von buď do podniku kamarátovho alebo na dom. A potom sa budem baviť, piť, kraviny robiť. Až do cca. 3:00 vtedy vyhladnem tam smer kebab a napapam sa. Potm to potiahnem do 6:00 a buď dojdem domov alebo prespím inde so simple
Celkom fajn, len ma štve, že už tretí deň mám obviazanú ruku a zas a znova som za kripla. Čiže veľa tých činností ani nebolo, väčšinou som sa len prechádzala a čítala si...
Betónoval som komín a pravdaže aj betónoval veniec a ešte som betónoval chodník a ešte som betónoval odkvap a ešte som rozbíjal betón so zbijačkov a izoloval! Jednoduchá Sobota aspoň nebolo potrebne kopať!
Dospával som piatkovú noc, potom som šiel s kamarátkou z Kazachstanu na obed a pomôcť jej s orientáciou v BA, neskôr som "pomáhal" s organizovaním jedného eventu, no nebavilo ma to, tak som šiel radšej s kamarátkami na kafe. Nakoniec jedno pivko...
No celé ma to unavilo tak, že už len ležím v posteli, nič sa mi nechce a len počúvam pesničky. Ani na party nakoniec nejdem
Doobeda som od 6:00 do 14:00 pracoval nadčas, potom som oddychoval, myslel soém, že od únavy skapem (celý týždeň som veľmi, veľmi málo spal), keď som sa ako-tak zotavil, hral som GTA V na PS4 do teraz, momentálne surfujem do 20:30 a čakám na ČSMT, aby som mohol pozerať.
po 4 hodinovom spanku uz druhu noc sme o siedmej rano vyrazili s frajo ma dvoma kuframi a ikea taskou spolujazbdou do brna. ubytovali sme ma, sli sme na obed, na kavu, mne po veci ku kamaratke, nakupovat, znova sa najest, na fakultu a znova na intrak. ja som ho sla odprevadit, vyriesila som internetovu krizu a terza idem konecne vybalovat
@simka1311 Samozrejme, že učiť sa treba, to je moje životné motto. Dúfam, že aj tvoje, keď tak múdro píšeš! Na strednej je úžasne (zatiaľ , dobrí učitelia, ešte lepší spolužiaci, len učenia je málo. A čo mi povieš ty, slečna vysokoškoláčka?
@mickeymouse010 veď aj ja sa poctivo učím stačilo sa pozrieť na moje vysvedčenia, či už maturitné, alebo koncoročné
tak to je hlavné, keď máš fajn kolektív a baví ťa to
neviem nemám čo dodať ja ešte do školy nechodím šťastný to život vysokoškolákov ... ale neboj, v januári si poviem šťastný to život stredoškolákov
@salora Hermanovce nad Topľou. 14 metrová stena. Najvyssia umela outdoor stena na vychodnom slovensku na pozemku taboriska pri modlitebni Cirkvi bratskej
@simka1311 No tak o tom nepochybujem, tipujem, že si celých 9 rokov a následne celé 4 roky presedela v prednej lavici s rukou stále hore, keď sa išlo skúšať. No nemám pravdu?
Áno, po tej stránke nemám čo dodať, ale cez prestávky sa nám trieda mení na pavilón opíc. Však ja viem, že ešte nie, ale mohla si písať o všeličom, nie len o škole stále, ale napríklad o škole... Cez skúškové budeš chodiť natešená, že koľko máš učenia, už to vidím.
@mickeymouse010 ani nie na základnej som to celkom flákala, až na SŠ som začala byť poctivá ale nie preto, že by som mala potrebu byť bifla, ale preto, že to chcem v živote dosiahnuť ďalej..chcem si splniť sny a tak
hovorí sa tomu, že človek dospeje
to pominie, keď vás preplieska puberta a učitelia vás dajú do laty
@simka1311 Presne tak, o to ide aj mne, nie o jednotky, resp. dobrý prospech, ktorý koniec koncov aj tak nič neznamená, ale o to, aby som si splnila sny, teda konkrétne jeden, ktorý si musím splniť, aj keby neviem čo! No a základom k tomu je patričné vzdelanie, takže musím, alebo skôr chcem.
Sny si treba plniť, akurát sme na najlepšej ceste k ich realizácií.
Ja mám dakedy pocit, že tí moji spolužiaci z hľadiska sebareflexie zaspali v počiatočnom období ontogenézy, kedy si človek veľmi neuvedomuje, aké dôsledky majú jeho činy, bo tie prestávky ... Ale tak ... ja zasa tiež nie som svätá, takže radšej mlčím.
Prepáč, o škole tam malo byť.
Ale budeš, nebudú stíhať učebné materiály produkovať pre teba.
@simka1311 Veľa ľudí zistí až na strednej škole, čo v skutočnosti chcú, zmenia svoje postoje, pritom dovtedy boli skalopevne presvedčení o tom, že to už vedia dávno. Hlavne je sa nevzdať a zdokonalovať sa, ako píšeš.
To je ešte ďaaaleko, ale chcela by som lekárstvo študovať.
Ja som niekedy donútená si myslieť, že chlapi z puberty nevyrastú, len majú niekedy abstinenčné stavy, ale to len keď vidím tieto typy ...
@mickeymouse010 no ja už od 13 rokov som stále presvedčená, že chcem robiť to, čo chcem robiť.. a baví ma to, aj keď doteraz som to robila len popri SŠ
tak snáď ti to víjde budem ti držať palce.. to musíš byť šikovná, keď si na také trúfaš
@simka1311
Hlavné je, že už sa tomu môžeš naplno venovať. No to dúfam, že vyjde, budem sa snažiť, aby vyšlo ... Ďakujem pekne, aj ja tebe budem držať palce na škole.
@mickeymouse010 no hej, snáď mi to vydrží aj naďalej aj keď ja by som ako radšej študovala čisto herectvo, ale keď som si nedala prihlášku na VŠMU ale som si to dala zmiešané s pedagogikou... moja chyba
hej, snaha je najdôležitejšia bez snahy to nejde, tak sa snaž a určite to vyjde aj keď nie na prvý raz, netreba sa vzdávať
dik
@simka1311 Ale nie, buď rada, že si tam, kde si, čo by za to niektorí ľudia dali ..
Tak to ani nepíš, že by to nevyšlo (počítam s tým, nie som naivná, nemyslím si, že je to ľahké, ale nechcem myslieť na to radšej), ale stáva sa aj také, každopádne, existujú aj ďalšie šance, ktoré by som využila určite ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
No celé ma to unavilo tak, že už len ležím v posteli, nič sa mi nechce a len počúvam pesničky. Ani na party nakoniec nejdem
a bola som spievať na svadbe.. okrem toho som dokopy nič nerobila :/
ako je na strednej?
po 4 hodinovom spanku uz druhu noc sme o siedmej rano vyrazili s frajo ma dvoma kuframi a ikea taskou spolujazbdou do brna. ubytovali sme ma, sli sme na obed, na kavu, mne po veci ku kamaratke, nakupovat, znova sa najest, na fakultu a znova na intrak. ja som ho sla odprevadit, vyriesila som internetovu krizu a terza idem konecne vybalovat
tak to je hlavné, keď máš fajn kolektív a baví ťa to
neviem nemám čo dodať ja ešte do školy nechodím šťastný to život vysokoškolákov ... ale neboj, v januári si poviem šťastný to život stredoškolákov
Áno, po tej stránke nemám čo dodať, ale cez prestávky sa nám trieda mení na pavilón opíc. Však ja viem, že ešte nie, ale mohla si písať o všeličom, nie len o škole stále, ale napríklad o škole... Cez skúškové budeš chodiť natešená, že koľko máš učenia, už to vidím.
hovorí sa tomu, že človek dospeje
to pominie, keď vás preplieska puberta a učitelia vás dajú do laty
o čom?
neviem, neviem, či budem zrovna nadšená
Sny si treba plniť, akurát sme na najlepšej ceste k ich realizácií.
Ja mám dakedy pocit, že tí moji spolužiaci z hľadiska sebareflexie zaspali v počiatočnom období ontogenézy, kedy si človek veľmi neuvedomuje, aké dôsledky majú jeho činy, bo tie prestávky ... Ale tak ... ja zasa tiež nie som svätá, takže radšej mlčím.
Prepáč, o škole tam malo byť.
Ale budeš, nebudú stíhať učebné materiály produkovať pre teba.
ty vlastne čo chceš ísť študovať na VŠ?
neboj, ich to prejde časom každý má svoje obdobie keď vystrkuje rožky
až tak zas nie!
To je ešte ďaaaleko, ale chcela by som lekárstvo študovať.
Ja som niekedy donútená si myslieť, že chlapi z puberty nevyrastú, len majú niekedy abstinenčné stavy, ale to len keď vidím tieto typy ...
tak snáď ti to víjde budem ti držať palce.. to musíš byť šikovná, keď si na také trúfaš
Hlavné je, že už sa tomu môžeš naplno venovať. No to dúfam, že vyjde, budem sa snažiť, aby vyšlo ... Ďakujem pekne, aj ja tebe budem držať palce na škole.
hej, snaha je najdôležitejšia bez snahy to nejde, tak sa snaž a určite to vyjde aj keď nie na prvý raz, netreba sa vzdávať
dik
Tak to ani nepíš, že by to nevyšlo (počítam s tým, nie som naivná, nemyslím si, že je to ľahké, ale nechcem myslieť na to radšej), ale stáva sa aj také, každopádne, existujú aj ďalšie šance, ktoré by som využila určite ...