skombinovala by som predposlednú a poslednú odpoveď - žijeme len raz, nebudem si preto celý život odtrhať od úst to, čo mi chutí.
nejem wifony, instantné veci obmedzujem, rada jem zeleninu, zdravé celozrnné/čierne chleby, z 90% jem kuracie mäso, kvalitné šunky, ak jem párky tak nie také, kde je 5% mäsa a ostatné sú pomleté kože, ale takisto sa pozerám na čo najväčší obsah mäsa atď.
čiže áno, dávam si pozor na maličkosti, ale ako celok sa rozhodne neobmedzujem.
A navyše moja škola mi nejako nedovolí pribrať pri všetkej aktivite, ktorú tam musíme vynakladať, tak to už úplne seriem na to čo zjem. Som schopná o druhej v noci tlačiť do hlavy slaninu s vifonkou, tresku, Májku s mierne plesnivým rožkom a absolútne ma to netankuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nejem wifony, instantné veci obmedzujem, rada jem zeleninu, zdravé celozrnné/čierne chleby, z 90% jem kuracie mäso, kvalitné šunky, ak jem párky tak nie také, kde je 5% mäsa a ostatné sú pomleté kože, ale takisto sa pozerám na čo najväčší obsah mäsa atď.
čiže áno, dávam si pozor na maličkosti, ale ako celok sa rozhodne neobmedzujem.
vaha je ten equipment na meranie hmotnosti... srat na vahu, znamena vazit hovno?
lebo nič iné neznesiem. ale potom príde napríklad leto, festivaly a budem tlačiť cigánsku ráno, naobed aj večer a iba s pivom