ahojte , chcela by som sa spýtať či tu nie je niekto kto tam študuje prípadne by chcel , dávala som si sem prihlášku , príde mi to ako zaujímavý odbor ale neviem či sa to oplatí a aké to tam je..ďakujem
@frobishersays ja som si tiež podala prihlášku a okrem sociálnej a pracovnej mám aj na filozofickej fakulte - psychológiu a chodím teraz na prípravný kurz a práve včera sme mali prednášku pracovná a organizačná psychológia a bola super teda aspoň mne sa páčila tak ja len toľko, som mala potrebu sa vyjadriť, keď som zbadala tak známe slová
tak to sme na tom rovnako až na to že ja mám prihlášku na psychologii ale nešla som na tie kurzy, čo teraz asi aj ľutujem..ale prišlo mi to veľa peňazí a veľa času,
ale s tým že sa tam nedostanem som sa už zmierila len neviem či je sociálna a pracovná dobrá voľba
ďakujem za reakciu
@frobishersays úprimne? nie je to strata času a tie peniaze za to stoja pretože je to tam naozaj super a jedno viem, že nebyť tých kurzov tak neviem nič a to mám aj nejakú základnú literatúru doma..ja som na ten kurz šla preto, že doma sama by som sa nedonútila k nejakej príprave, je to samozrejmé náročné, keď maturujem teraz a každý piatok chodím do BA a soboty tam trávim a večer chodím domov (nie som z BA tak cestujem dosť), ale myslím, že to stojí za to a v prípade, žeby som sa nedostala, tak sa nič nedeje, stále mám poistku v Nitre a možnosť o rok skúsiť znova UK
@ordinarygirl tak ja ti to verím ale jednoducho nebola som natoľko informovaná a povedala som si, že hádam to netreba tak , tak aj dopadnem..ja som si dala ešte do trnavy a neviem ako to tam chodí nikde som ešte o tom nič nepočula tak uvidím..a dúfam že na tu sociálnu a pracovnú ma aspoň zoberú a keď nie svet sa nezrúti, aspoň si zarobím nejaké peniažky .. tak verim že sa to aspoň tebe podari
neštudujem to ale jedna kamarátka tam študuje. jej sa to tam celkom páči, nie je to príliš náročné (čo ona vravela) ale nemá to moc uplatnenie. Jedine asi tak personalista ale to môžeš robiť aj z ďalších x škôl. A chodia tam hlavne ludia, čo nevedia kam by išli...
Je tam super, zaujimave predmety, narocnost je ok a vyucujuci su tiez super nelutujem vobec, ze som tam isla
A @6 dost bullshit ohladne vyberu.a najma uplatnenia pretoze mozes robit napriklad aj v reklamke alebo celkovo marketing zameranie a podobnych odvetiach, kde treba troska vediet ako zmanipulovat ludi atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale s tým že sa tam nedostanem som sa už zmierila len neviem či je sociálna a pracovná dobrá voľba
ďakujem za reakciu
A @6 dost bullshit ohladne vyberu.a najma uplatnenia pretoze mozes robit napriklad aj v reklamke alebo celkovo marketing zameranie a podobnych odvetiach, kde treba troska vediet ako zmanipulovat ludi atd
Ako si mala pisomne maturu? Mozes mi hodit do tsky ked tak