Čaute chcel by som sa opýtať na odbor sociálna a pracovná psychológia na fakulte FSEV UK nakoľko ma tam prijali na Mgr. stupeň, či neviete či to je dobrá fakulta a odbor a či je z toho dobré uplatnenie vrámci psychológie. Ďakujem ak sa dakto ozve
Horšie na tom je to, že sa pýta aká to je fakulta už po jeho prijatí a predpokladám, že tam aj nastúpi a bude chodiť. Tieto veci si mal zistiť dopredu.
@tom1408 Síce neviem aké je to na Mgr stupni, idem práve do 2.ročníka, zatiaľ sa mi tu veľmi páči, na fakulte je super atmoška, zatiaľ žiadne neférové jednanie som nezažila takže z tohoto hľadiska naozaj super.
No uplatnenie psychológie, neviem čo máš na mysli, pretože poradenskú z tejto školy nemôžeš robiť, buď pracovného psychológa vo firmách, čo ale na SR nie je až tak rozšírené alebo školského psychologa, čo tiež u nás nefičí.
Ale z tohto odboru sa najčastejšie uplatňujú ľudia v personalistike, aj ja sama idem pracovať ako HR asistent, čiže ak si chcel psychologiu ako taku, a pracovať s ľuďmi ako psychológ, skôr treba ísť na filozofickú fakultu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zatretie si chlap takže sa na hromade hodín budeš učiť o tom že si stelesnením a pôvodom všetkého zla a neurobí ti to dobre na psychiku.
aj keď u nás to asi ešte až také zlé nie je, ale aj tak.
Tú netreba študovať, ale praktizovať.
@tom1408 Síce neviem aké je to na Mgr stupni, idem práve do 2.ročníka, zatiaľ sa mi tu veľmi páči, na fakulte je super atmoška, zatiaľ žiadne neférové jednanie som nezažila takže z tohoto hľadiska naozaj super.
No uplatnenie psychológie, neviem čo máš na mysli, pretože poradenskú z tejto školy nemôžeš robiť, buď pracovného psychológa vo firmách, čo ale na SR nie je až tak rozšírené alebo školského psychologa, čo tiež u nás nefičí.
Ale z tohto odboru sa najčastejšie uplatňujú ľudia v personalistike, aj ja sama idem pracovať ako HR asistent, čiže ak si chcel psychologiu ako taku, a pracovať s ľuďmi ako psychológ, skôr treba ísť na filozofickú fakultu.