Ahojte! Som zvedavá či mám nárok na sociálne štipko, keď ja poberám sirotský dochodok vo výške 292 eur, mama robí na polovičný uväzok, má cca 160 eur mesačne, v lete som brigádovala.
@timea91 je na to na nete kalkulacka, tvoj príjem z brigád mi povedali na študijnom ze sa nezarátava... podľa tohto co píšeš mi vychádza ze by ti malo vyjsť , lebo ja som vykázal na papieroch take sumy, ze som myslel ze mi ani neuznaju a vyšla mi dobra suma stipendia.. tam sa zarátava aj ci mas trvale bydlisko viac ako 30 km, ci mas súrodencov, ci žiješ s oboma rodičmi, ak nie koľko platí rodič alimenty
to ti vyjde, chod si to vybavovat uz teraz, lebo oni to vyplacaju k datumu, kedy bola podana ziadost, cize cim skor, tym lepsie. a rovno to odovzdaj uz vsetko komplet, najdi si na nete zoznam vsetkych dokumentov ktore treba, niekedy trva dost dlho to vsetko vybavit, hlavne z danoveho uradu. ale stoji to potom za tu namahu (Y)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ja som stipko dostaval (dost vysoke), sice to bolo velmi tazke vybavit, bolo treba priniest vela dokumentov, ale urcite to stoji za to