Ina nechápem načo ti to je. Prečítaj si nejakú sociologickú literatúru. Už dávno je zmapované kedy, ako a prečo sa ľudia v rôznych situáciách správajú. Je to zmapované aj filozoficky, sociologicky aj psychologicky. To že ty si niečo také doma spravíš je uplna fraška
@jozef585 nehovorim ze by som sa hned vrhla na chlapa ktory vazi dvakrat tolko co ja a je odo mna o dve hlavy vyssi ale urcite by som len nepresla okolo tvariacsa ze sa nic nedeje
@jozef585 nevenujem sa tomu z dlhej chvíle alebo že by som chcela spraviť dieru do sveta, je to seminárna práca, tak najprv si zisti až potom komentuj múdro ty fraška
@darkparadise77 ježiš - maria svätý Jozef. Tak sprav podrobnú analýzu už existujúcich výskumov a nejaký výstup. To ti zaberie omnoho viac času a bude to kvalitnejšie aj na bakalársku prácu.
@jozef585 neprosila som sa ťa o radu. viem čo mám robiť, ale ty si zrejme už vyštudoval 5 vysokých škôl a robil stovky výskumov takže chápem, že v tom vieš lepšie chodiť
@antifunebracka
zaujímavé, ale zlé počítadlo majú.
zaprvé: (@forte ) samozrejme že ženy sa do toho miešať nebudú, lebo to inštinktívne vnímajú že zo seba akurát tak spravia ďalšiu obeť. je síce diskutabilné či je to správne vnímanie, ale rozhodne je pochopiteľné. čiže to mali rozdeliť podľa pohlaví.
zadruhé, tí dvaja čo zareagovali, mali ich zarátať ako jedného, lebo boli psychologicky jeden celok.
@alohomora@10 to neni sociálny experiment, to sa volá rychlyprachy.cz
@void
zasa odfláknuté počítadlo, a taká je to škoda!
lebo to vyzerá prekvapivo že 50%, ale keď si vezmeš že časť odmietnutí bola "nie, toto je moja priateľka/dcéra tu vedľa", tak to až také prekvapivé nie je.
a majú aj opačnú, že chalan sa pýta báb, toť zaujímavé porovnanie!
@darkparadise77
np, tie by podľa mňa neurobili ani oni, ak by to reálne mysleli ako experiment a trošku by sa zamysleli, a nielen že "mám nápad na cool video na youtube"
@34 dodatok:
0% success rate, pochopiteľne a absolútne neprekvapivo.
čo ma však prekvapilo veľmi veľmi silno, bolo že agresívne reagovala len jedna (pitie in da face), a znechutene asi len dve, všetky ostatné boli pobavené.
to ma úprimne veľmi prekvapilo
keď už sme pri tom, mne sa strašne páčil jeden experiment, ktorý sa zakladal na tom, že sa blíži nejaká katastrofa ktorá zničí zem a vie tomu odolať len jediný úkryt, v ktorom je 12 ľudí. potraviny ale stačia len 6tim z nich, a preto ich 6 musí úkryt opustiť...bolo tam 12 rôznyych typov ľudí a respondent mal za úlohu určiť, ktorých 6 by podľa neho malo prežiť a prípadne potom založiť novú civilizáciu, a ktorých 6 má úkryt opustiť...dalo sa to robiť aj na časový limit a bolo to strašne super...ale neviem to už dlho nájsť, nepoznáte to niekto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a mozno si odchytis nejakeho fajneho
a potom to co postovala @luc.ka maju oni aj este zo tri ine zaujimave,
malicko ich je, ale fajne su
horšie než toto je už len video keď baby ponúkali trojku, proste típci natešení že bude šuk a potom zistia že experiment
zaujímavé, ale zlé počítadlo majú.
zaprvé: (@forte ) samozrejme že ženy sa do toho miešať nebudú, lebo to inštinktívne vnímajú že zo seba akurát tak spravia ďalšiu obeť. je síce diskutabilné či je to správne vnímanie, ale rozhodne je pochopiteľné. čiže to mali rozdeliť podľa pohlaví.
zadruhé, tí dvaja čo zareagovali, mali ich zarátať ako jedného, lebo boli psychologicky jeden celok.
@alohomora @10 to neni sociálny experiment, to sa volá rychlyprachy.cz
zasa odfláknuté počítadlo, a taká je to škoda!
lebo to vyzerá prekvapivo že 50%, ale keď si vezmeš že časť odmietnutí bola "nie, toto je moja priateľka/dcéra tu vedľa", tak to až také prekvapivé nie je.
a majú aj opačnú, že chalan sa pýta báb, toť zaujímavé porovnanie!
np, tie by podľa mňa neurobili ani oni, ak by to reálne mysleli ako experiment a trošku by sa zamysleli, a nielen že "mám nápad na cool video na youtube"
0% success rate, pochopiteľne a absolútne neprekvapivo.
čo ma však prekvapilo veľmi veľmi silno, bolo že agresívne reagovala len jedna (pitie in da face), a znechutene asi len dve, všetky ostatné boli pobavené.
to ma úprimne veľmi prekvapilo
@luc.ka aale ved hrali rusov,chapes muselo byt
ty nemáš bežne metlu v ruksaku? ani lopatu? to čo si za človeka! však možno aj skladacie existujú !