Zdravím, je tu niekto, kto študuje sociológi na UK. Chcela by som len vedieť, či je naozaj pravda, že vo výučbe sa používa veľa anglických kníh a teda je nutnosť´t naozaj dobrej znalosti angličtiny alebo ako to je ?
Neviem ako to je, ale ja som mala tento semester predmet sociologia a je to neskutocne nudny predmet! totalne o nicom... chod radsej na politologiu....
Ps: silno pochybujem, ze sa tam pouzivaju anglicke knihy, ceske urcite, ale tak nemusite tam byt vsetci anglictinari a to by bola ina diskriminacia...
som bol na menšom "výlete" pred mesiacom v brne a zastavil som sa na masaryčke, kde bol deň otvorených dverí, takže som zašiel na prezentáciu sociológie a znelo to tam veľmi zaujímavo, je to vraj najlepšia sociológia na SK/CZ a zameraná silno na najnovšie metódy atď... a oni vraj dosť požadujú anglinu i anglckú literatúru, počas bakalára treba absolvovať aspoň jeden predmet v angline a tak, ale majú super prístup k ľuďom... a tak premýšlam, že by som si tam dal dialkové popri tej úžasnej kulturológii, ktorá mi už lezie na nervy so svojím ignorantstvom k tomu, či sa niekto učí abo nie... prajem pekný deň
p.s: to boggler: samotný predmet sociológia v rámci nejakého iného odboru má väčšinou ďaleko od toho, čo sa preberá na sociológii ako odbore...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ps: silno pochybujem, ze sa tam pouzivaju anglicke knihy, ceske urcite, ale tak nemusite tam byt vsetci anglictinari a to by bola ina diskriminacia...
p.s: to boggler: samotný predmet sociológia v rámci nejakého iného odboru má väčšinou ďaleko od toho, čo sa preberá na sociológii ako odbore...