ahojte. chcem sa vas spytat,ze ci sa mozem prihlasit na sociologiu, ked neviem matematiku,lebo je tam statistika. je potrebna znalost matiky na sociologiu a su tam vypocty? dakujem
@laurikaaa aha a čo podľa teba majú robiť tí čo nevedia matiku,informatiku a fyziku ?zabiť sa či ako ? kokos...áno všetky odbory ,ktoré neobsahujú tieto predmety sú stokárske
ja som chodila na sociologiu a štatistika je zaberák a ešte horšia je demografia a technika výskumu či čo.. ja som zo štatistiky nevedela vobec nič ani z demografie kvoli tomu som nemala započty som to tam nahala po semestri proste totálne som tomu nechápala... je to ťažkééé ja som chodila do Trnavy ... ináč všetko ostatne som mala na Béčko áčko ale presne toto čo píses nehrozilo urobiť.. ja som tam tiež išla z tým že idem na to lebo neviem matiku haha presne som sa sekla lebo ja som mala strednu totálne bez matiky a myslela som si že na sociologií matika vobec nebude ale proste bolo to strašne ťažké ešte ked tam bude taky super workoholik učiť ako náš ..radšej si daj niečo inéé ušetríš si neuspech a pocit zo zlyhania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Zapadneš tam