Ahojte, do konca novembra mám odovzdať sočku no ja samozrejme ešte stále nemám tému. Neviem sa rozhodnúť medzi vlastnou výrobou piva a dôkazom tuberkulózy, sočka má byť prepojená s chémiou a biolou . Vzhľadom na to, že mám už len necelé 2 týždne je to dos
@filipkoo no, len že u nás na škole sa "sočkovanie" ešte ani nezačalo, a málo ľudí ju začalo robiť predtým, než k tomu boli priamo vyzvaní od učiteľov.
a odovzdáva sa vo februári.
Nieje jednoduhšie vypáliť vodku? Do kategórie biola+chémia to spadá a stíhaš to za týždeň. Kedysi som niečo také pálil na technické účely (no fakt), takže ti môžem dať basic KnowHow, ak ti téma vyhovuje
@candy36 ale toto nie je tá súťažná sočka, s ktorou vieš postúpiť na vyššie kolá. Takúto smiešnu sočku sme aj my robili minulý rok a tiež sme to mali odovzdať cca do konca novembra, sočku, ktorú odovzdávame vo februári je na ďaleko vyššej úrovni.
nám už profesorka dala časový harmonogram na SOČ ešte niekedy koncom septembra - prvú verziu sme mali mať hotovú pred týždňom a finálnu v polovici decembra a najlepšie na tom aj tak je že ešte nikto z triedy, jak nás tam sedí 19, nezačal tému nie je ťažké si vybrať, horšie je donútiť sa to písať už tak vidím seba a ostatných spolužiakov ako to píšeme 2 dni pred termínom odovzdania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
podľa mňa je vhodnejšie to pivo.. tie dôkazy tuberkulózy sú podľa mňa zložitejšie na vlastnú prácu..
a odovzdáva sa vo februári.
...ale na kerý kokos to máme robit?! nechápem..