@ssnehulienka : nemal som na mysli ohrozovanie, len si ho možno niekto zabudol zobrať a spomenul si až po ceste. Ked sa poriadne pozrieš kolko pirátov jazdí a šoferáki maju..
ako myslis tu otazku? bez vodicaku akoze nemam ho urobeny, a aj napriek tomu soferujem, alebo bez vodicaku, ze som sla soferovat a vodicak som nechala doma na stole?
iba raz som preparkoval jedno auto, bolo to v čase, kedy som si vodičák robil; inak som bežne na brigáde riadil vysokozdvižný vozík, na ktorý ani dodnes nemám oprávnenie
ha ha, ja som asi x krat nasim zobral bez ich vedomia auto
a to som nemal vodicak. Auto stalo pred domom. O pol noci som nasim cipol kluce a s kamosom sme odomkli, odtlacili kus dalej a lietali na nom do rana... ... ... Natankovali, dotlacili na povodne miesto...
Jazdili sme po dedinach, poliach, ciga v ustach, radost v ociach... Bola to Lada Niva - bordova krasavica
(jazdil som s otcom od 13r. po polnackach a na polovackach a kade tade takze som to mal v ruke. V autoskole som robil len papiere, jazdit som vedel)
Ja som stale take darebacisko hnusne
Stare casy krasne zlate
Ma napadlo ze sa mu zajtra priznam. Zasmejeme sa ako ho poznam
Jak to tu čítam tak už rozumiem prečo sa nadáva na mladých vodičov.
Bohes, ja sa bojím a mám rešpekt jazdiť s vodičákom a vy ste tu hrdinovia, že pravidelne jazdíte bez neho. Sa Vám bude smiať vo väzení keď si zabijete kamaráta čo bude sedieť vedľa vás
@sveter vieš, ale to nie je záležitosť vodičáku, ale schopností. napríklad moja sestra vodičák má a šoféruje horšie ako ja ktorý ho nemám, aj otec sa bál ísť s ňou, a so mnou nie.
a čo sa týka otázky, tak hej, párkrát zo zvolena do BB, keď som zmeškal autobus
@hoperpohroma to nie je o hrdinstve .. ale ako taká zodpovednosť .. a hej viem .. že nemám čo hovoriť o zodpovednosti, keď mám 14 .. ale tak .. čo narobíš
Nie. A ani nechcem načo? môže sa stať že roztrepem auto alebo seba alebo spolujazdca a čo by bolo najhoršie niekoho úplne nevinného. Jasné že som šoférovala na letisku ale tam sa nemohlo nič stať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
takže autom max po letisku
ale inak si pekne šoférujem na traktore po hlavnej a zatiaľ sa úspešne vyhýbam policajtom
Hihihiiii jaká som vtipná
@27 @28
ty hrdinka
a to som nemal vodicak. Auto stalo pred domom. O pol noci som nasim cipol kluce a s kamosom sme odomkli, odtlacili kus dalej a lietali na nom do rana... ... ... Natankovali, dotlacili na povodne miesto...
Jazdili sme po dedinach, poliach, ciga v ustach, radost v ociach... Bola to Lada Niva - bordova krasavica
(jazdil som s otcom od 13r. po polnackach a na polovackach a kade tade takze som to mal v ruke. V autoskole som robil len papiere, jazdit som vedel)
Ja som stale take darebacisko hnusne
Stare casy krasne zlate
Ma napadlo ze sa mu zajtra priznam. Zasmejeme sa ako ho poznam
Bohes, ja sa bojím a mám rešpekt jazdiť s vodičákom a vy ste tu hrdinovia, že pravidelne jazdíte bez neho. Sa Vám bude smiať vo väzení keď si zabijete kamaráta čo bude sedieť vedľa vás
no a teraz keď idem len o tri ulice ďalej k babke po dedine tak si papiere neberiem, ráta sa to?
a čo sa týka otázky, tak hej, párkrát zo zvolena do BB, keď som zmeškal autobus