kedysi to bolo to naj čo som len mohol vykonávať, ale akosi som sa toho presýtil, možno zmením názor, keď si splním sen a kúpim to, po čom už dlho pasiem
v premavke je to nutne zlo,takisto aj v nahovno aute. ale na relativne prazdnych cestach nemam problem,ale ostava to aj tak asi len pri druhej moznosti
No po pár tisícoch kilometroch poviem že ma to nebaví ako fajn občas sadnúť do poriadneho auta a zabaviť sa je fajn ale ak sa mám trepat 300km cez tieto naše cesty ma ide poraziť ale kedysi som sa tešil jak divý ak som mohol ísť šoférovať
ak idem sama, tak záľuba
ak veziem napr deti, tak pocit zodpovednosti za ich životy ma ničí a nezvladam to, neviem ako s týmto mienim fungovať v budúcnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Nedaj bože keby sa mam presunúť z bodu A do bodu B a mam v aute môjho muža.
ale spolieham sa, že lekársku pečiatku by som nedostala
ak veziem napr deti, tak pocit zodpovednosti za ich životy ma ničí a nezvladam to, neviem ako s týmto mienim fungovať v budúcnosti
Soferovanie vo felde by bolo pre mna tyranie, samozrejme. Ale Tak vo firemnom sa mi vozi dobre
Ešte doladím štartovanie a na vodičáku budem spať