Strašne sa smejem na ich videách ako šoféruju a čo robia ale teraz vážne moja kamoška bola v Rusku a hovorila mi že oni jazdia presne tak ako sú videá. Videla aj na vlastné oči a bola v šoku ako šialene jazdia.
Tak myslím že v Rusku je povinná autokamera a nemyslím si že by to boli len postrihané kuriozity, na youtube sú stovky videí s kompiláciami ruských dopravných nehôd, takže sa mi to zdá byť aj celkom reálne
Už som šiel po Rusku. 3 dni. A hej, je to tam všetko jebnuté. Určite nie každý vodič jazdí opitý ako si predstavujete, ale je tam všetko také zvláštne. Jebe im.
jazdievaju tak. Co som tam chodil, tak to je neskutocny chaos na cestach obcas a v tom videu su tie lepsie pripady. Co ja som tam videl havarie, tak vacsinou ti ludia tam uz boli mrtvi. Ale to co tam robia kamionisti je uplne neskutocne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
viď
(ľudia čo sa teatrálne hádžu na kapotu áut a tvária sa že boli zrazení)
myslím si, že každý ma právo na svoj názor aj keď je takýto. A moje nesympatie nie sú len o tomto