Najma otazka pre tych, ktorí maju vodicak, resp.mať budu.... - Ked idete veeeelmi rychlo najma po meste, ci mimo dediny, a zrazu za vami idu policajti, zrychlite? ci zastavite? D
O_o ..ja nemám bohatých rodičov, čo by mi platili pokuty, alebo zaplatili súdny proces keby som niekoho zabila. a ako bonus, poznám max. povolenú rýchlosť asi...
v meste 50tka mimo mesta 70-90 ,po dialnici 120 max.130. nemaju ma koli čomu policajti sledovat a davat pokuty. jedine za nerozsvietene svetla čo sa mi raz stalo,a za prejdenie cez semafor na oranžovu čo sa mi tiež stalo len raz
ona to myslela dobre. v obci alebo v meste niektori šoferi idu ako blazni, a mimo obce ani nehovoriac. a ešte ked začnu predbehovat kolonu aut tak je to niekedy len o kusok a neštastie je na mieste. stalo sa mi tiež že som musel pribrzdit aby sa ten blazon stihol zaradit medzi kolonu,lebo inak prisambohu by to do mna napalit v plnej rychlosti. takich to šoferov by mali policajti monitorovat.
@korg čo ak nejaký šofér jazdí už 20 rokov a môže si dovoliť takto jazdiť pokial vie kde sú jeho hranice ? ja osobne radšej takých čo idú 50 obehujem lebo sa im nedá veriť ved práve taký (nehovorím o tebe) spôsobujú havárie.....cítim sa potom bezpečnejšie....
takúto krásnu kopu kydov som dlho nepočul. ak aj poznám nejaký úsek, nedovolím si jazdiť veľmi rýchlo v dedine či meste. narobil som dosť kixov, to nehovorím, každý chybuje, ale netreba sa hrať na velkého frajera. nehovorím, na dialnici tiež rád pridám, ale inak radšej nie. nemienim niekoho ohrozovať, nemienim si rozbiť auto, nie vždy človek odhadne, čo si môže dovoliť, navyše, neviete, na koho na ceste natrafíte, raz sa stalo, že jeden týpek takmer prešiel autom jednu pani, ale na križovatke musel zastaviť, kusok odtial stál kamión, vodič z neho vyliezol a toho "frajera" takmer vytiahol cez okienko von. mal mu rozbiť auto a nemu riadne cez papulu. inak, ak chce niekto riskovať, prosím, ak neohorozíš niekoho, ale vlastne, mal by si si riadne o betonový stĺp roztrepať auto a na nejaký čas ostať na vozíku. niesom sviňa, ale takíto "frajeri" mi fakt lezú na nervy. nejaký sopliak dostane vodičák, auto so silným motorom a už je "niekto". mali by sa robiť psychotesty pri skúškach. majte sa.
@lexinka bezne pravidlo o rychlosti hovori dedina:50km/h mimo 90km/h a dialnica 130km/h (od blavy 110km/h do trnavy casovo obmedzena od 19:00 do 5:00 ) cize ak sa nevyhnem tymto limitom tak zrychlim alebo uberem a zistim co chcu..az by sli po mne tak pridavat by som nedoporucoval cize logika ze spomalujem a to by uz mal mat majaky a stop zasvietene na streche inak ani pici nezastavim....a ak by sli po niekom druhom ylebo len tyk okolo tak dodrzim pravidla lebo nechceme predsa uputat pozornost na seba...nieco pri sebe mame,alebo si nerozumieme s ´´orgánmy´´ a prislusnikmy policie.....asi tak....ine by bolo keby som na motorke...ale to uz je iny pribeh.... polozme si otazku ci by bolo nutne vobec stihnut videt tych policajtov ..
Väcsinou chodim plynulo na limite (pokial to cesta a premavka dovoluje) alebo jemne nad limitom ( dajme tomu + 5 az + 10kmh) a ked vidim policiu, tak jemne pribrzdim, nech idem aj 30... to je taky reflex A utekat pred policiou sa neoplati, pokial nemas silne auto, dobre skusenosti, a najlepsie falosnu SPZku
Jazdím väčšinou tak trochu nad povolenou (napríklad v meste okolo 60, fakt plus mínus, na hlavných v noci podstatne rýchlejšie) a keď vidím policajné auto, tak spomalím na limit, ale nikdy nie pod.
@mato4153 stava sa aj mne že mimo obce idem o 10km rychlejšie než je povolene, ale ked už idem 100km/h mimo obce a obehne ma niekto v 120tke tak neviem či aj vtedy sa musim citit ako biedny šofer čo nevie jazdit rychlo?
@chevro tiež sa nechcem hrat na mäkkyš,aj ja jazdim v určitej nadlimitnej hranici ktora ale nepresiahne viac napriklad o 20km/h,lebo je to zbytočne riskantne. samozrejme ak vidim policiu tak spomalim na povolenu rychlost , je to už reflex asi každeho šofera
@korg však jasné, ja týmto nechcem povedať že jazdím rýchlo alebo nejako nebezpečne, len občas idem trošku nad, ale chcel som poukázať na to, že neznášam keď niekto spomalí na 20 keď idú policajti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov