väčšina týchto vecí sa dá nastaviť presne ako bolo spomenuté. Práva užívatelom jednotlivým. A čo sa týka zablokovania stránok - máš nejaký server, všetko zakážeš tam, a nebude to ďalej povoľovať. ale program ti takto narýchlo neviem žiadny poradiť...
@5 hej, o tom som už aj ja viac krát počúval od rôznych ľudí chválospevy, ale pri rozpočte /0/ sk na viac, iba to, čo sponzoruje infovek si to nemôžem dovoliť použiť.
@4 Net Passport je vec, ktorá Msku nevyšla, na XP mali víziu, že všade používať 1 login, na bankové účeli/prihlasovania a podobne, integrované do systému a teda pod ochranou určitou, žial, každý im na to dlabal, tak nebolo nič. Rozhodne Passport neni na blokonvanie ničoho Hej, Novel je fajn, ale taktiež to neni free riešenie. Hodila by sa dáka klikačka, de by som to zablokoval. 1 soft aj bol, len to nereagovalo na SP3, žiadne zmeny nevykonal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je to najlepsie riesenie ale bohuzial nie zadarmo...
@4 Net Passport je vec, ktorá Msku nevyšla, na XP mali víziu, že všade používať 1 login, na bankové účeli/prihlasovania a podobne, integrované do systému a teda pod ochranou určitou, žial, každý im na to dlabal, tak nebolo nič. Rozhodne Passport neni na blokonvanie ničoho Hej, Novel je fajn, ale taktiež to neni free riešenie. Hodila by sa dáka klikačka, de by som to zablokoval. 1 soft aj bol, len to nereagovalo na SP3, žiadne zmeny nevykonal.